Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на Фиат Уно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Turbolan написа:
    Как го смъкваш, режеш пружините или спортно окачване ?
    отрежа ли прожината сметаи че като удари в дупка ще ми откасне прения прозорец да не говорим за калниците........ спортно разбира се)
    ®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.

Коментар

Каква марака и колко пари го взе ? Ново старо ? и колко е твърдо :D
      Uno Turbo RulZz

Коментар

като взема ще кажа това в момента е без прожина)))))))))

Коментар

Кажи какво става до къде стигна с Уното. По мотора какво си решил да правиш, ще слагаш ли по-голямо турбо, ще сменяш ли генерацията ?
          Uno Turbo RulZz

Коментар

БРАТЛЕ ИМАИ В ПРЕДВИТ ЧЕ със спортното окачване и гуми 15ки ще закача в калниците

Коментар

Аз вече страдам от такъв проблем и ся ще ми се налага лекинко раздуване . Само че не съм слагал спортно окачване ами отрязах с по една витка. Неможах да си намеря пружини. Дано Iv4o_M успее да направи всичко както трябва

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Мойто окачване е "ЕБАЧ" доста е твърдо но с него разтоянието между гумата и калника е 1 пръст. :P Съответно на всяка дупка УЖАС С Сега съм с подложкиМного гадно

Коментар

ами да определено трябва да е твардо я даите някои пик на фиат с обурнати вежди да видя как става че нещо немога да си го представя

Коментар

Кво става каде се загуби и ни заеба тука без инфо я пусни малко снимки да видим кво става с колата напредвали.

Коментар

Абе някой знае ли го това Благовевградското Уно, дето е боядисано Сиво-Черно, беше на Тунинг шоуто на Божурище на 13ти май.
                      Uno Turbo RulZz

Коментар

а бе пич как е уното напредваш ли аре ако може пусни малко снимки :D

Коментар

естествено че се работи по уното но станаха някой фалове а и 1 месец бях по морето вече уча там и нямам време много иначе уното е почти готово за боя нямам снимки защото нямам пс кадето да качвам но мисля до 1 седмица наи много да кача малко снимчици как е на филер дано да успея да сложа отводите преди да отида на варна за първи семестър

Коментар

А дано ние ще чакаме.

Коментар

turbo.i.e написа:
                              БРАТЛЕ ИМАИ В ПРЕДВИТ ЧЕ със спортното окачване и гуми 15ки ще закача в калниците
                              Зависи си от 15-ките , братле

Коментар

Какво имаш впредвид Да не искаш да кажеш че ако не са с изнесен борд няма да опират

Коментар

Working...
                                X