Fire 999 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Фиат Уно
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Iv4o_M написа:колеги само че аз доуточних че капачето не е метал а някакава особена пластмаса?????? значи вместо ламарина и телоподаващо да използвам поялник и пластмаса а колкото до кита за да е финно без него неможе ама кфо да правя като капака е от пластмаса ??????_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Selqatin написа:Iv4o_M написа:колеги само че аз доуточних че капачето не е метал а някакава особена пластмаса?????? значи вместо ламарина и телоподаващо да използвам поялник и пластмаса а колкото до кита за да е финно без него неможе ама кфо да правя като капака е от пластмаса ??????®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:решението баце, железен капак®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
Ми зависи с какви материали разполагаш,най-лесния и евтин вариант е тънка ламарина одзаде на капака и отреде се монтира парчето пласмаса лепило+нитове/винчета+отгоре влакнес кит нема напукване,стига да не трескаш багажника аз мойта броня е бех лепил 2-3 пъти и ни веднъж не се напука освен ако не я ударех_______________________________________
0885261834
Коментар
-
да ясно то всичко при удар се пука криви и усиква така че така както каза ти 100% ще даржи мен ме притеснява момента със затварянето на вратата защото това сащо е удар въпреки и лек ....... защото при теб на бронята няма удари за отваряне и затваряне разбираш ли кое ме притеснява....®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
Те няма да зейнат големи дупки +това там няма ниакво напрежение. запълни ги с влакнест кит дупките, после с обикновен кит и няма да имаш никакви проблеми. Не ходи да ти пипат по пластмасата с пуиялник и всякакви други нагорещени устройства. Сега като се сетя можеш да запълниш дупките и със смола после от горе кит и ще стане перфектно...Не слагай метален капак, тоя от МК1 си е класика :DUno Turbo RulZz
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар