напредваме бавно ама славно само дето нямах ток в гаража заради авария така че .... още загуба на време ама кфо да се прави....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Фиат Уно
Collapse
X
-
е ако ти пречи да драснеш някои и др ред дай да го измислим някак си да си лафим скипе тва онова като ти е толкова трудно а аз за сф си правя някакви сметки да ходя за части за мотора тай че може да се видим ако искаш де а иначе искам да питам вашите унота с кфи келометражи са ?????????®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
ето моята работа по студените зимни дни може да неможе се работи с метала навън или в гаража но може да се прави музиката за колата вкъщи нали така ето аз си смених осветлението на този еквилаизер и му подмених входове изходи и захранване така че като реша да го слагам всичко да е на букси а не да виси тиксо )))))))®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
chukanqka написа:Iv4o_M написа:ми аз за моето разбрах от приятели отидох и го взех дори като го купих не сам го и палил таи че както се казва извадих късмет))))®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
chukanqka написа:Iv4o_M написа:ми аз за моето разбрах от приятели отидох и го взех дори като го купих не сам го и палил таи че както се казва извадих късмет))))_______________________________________
0885261834
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар