абе аз съм фен на тунинга но в момента нямам възможност защото уча и работя и нямам ниаккаво време а и нямам толкова пари в моменат съм се съсредоточил върху музиката за има нещо както си трябва пък по натам ще видя.А това твоето е много добро ако продължаваш в същя дух ще стане наистина нещо много добро.Много ми е интересно кво става с раздувките.Като ги завършиш веднага трябва да пуснеш снимки че много хора чакат да видят какво става с уното ти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Фиат Уно
Collapse
X
-
Iv4o_M написа:мерси колега но ако кажеш примерно от каде може да се порача и някакви цени ще е супер иначе и аз я видях тази броня и е доста добра мерси много )))))))))
Коментар
-
Iv4o_M за музика съм гледал по сайтове затварят целия багажник и става огрномна кутия и там слагат елипси и бас. На мене лично отдавна ми се върти идея да сложа 2 баса пайнер в двата ъгъла на багайника някъде до бимбетата и да са обърнати на обратно диагонално към багажника. Проблема е че ми се струва малък багажника за това нещо ама и тъй си тръгнал да експериментираш може да пробваш някакъв подобен вариант. Усилвателите могат да се сложат по средата на пода. Поне аз така си представям нещата .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар