за сега не е подсилена гредичката защото издаржа тежината и така са сложени пантите че да симетрично с бравичката да делят вратата както е горе долу фабрично а иначе е сащата брава само че е малко завартяна и пилнат 1 ръб ))))
Жалко че неси от Варна инак можеше да си поиграем с двигателя :"))За фаровете пробваи как ще стоят фарове от Fiat Ritmo самоче тези които са 4 а не само 2 :")) и да сложиш там ангелски очи в тях ;"))и сложи малко по добри снимки за вратите кое каде си хванал успех
Здравейте, това е снимка на моето уно което от няколко седмици се занимавам по него да го тунинговам и сам започнал от вратите това е готова лява врата която е пасната точно и се затваря.Замислил сам да го радувам настрани по каниците и праговете както и сам сложил по широкия заден капак от по нивия модел с малкия прозорец ще кача още снимки с напредването ми ако имате някакви идеи можете да ги кажете особено за мотора защото там сам малко салб ученик)))))))))
Колега, поздравявам те за смелата инициатива, голямо бачкане ще падне, но смятам, че си струва! Бих те посьветвал само да си водиш точна хронология и да филмираш всички етапи, ще бьде интересно за форума!Успех!!!
icecool значи 1 приятел слага такива фарове от ритмо с 4-те фара и не ми хареса как стоят отпред и аз затова се спрях на тези от голф 3 ама да стигна до там че както каза hit-ko бая работа има и за сега мисля само как да се затвори купето и да започна ватрешния дизаи а колкото до двигателя аз така и така ще правя основен ремонт може да го направиме и във Варна не е проблем да дойда .....
icecool значи 1 приятел слага такива фарове от ритмо с 4-те фара и не ми хареса как стоят отпред и аз затова се спрях на тези от голф 3 ама да стигна до там че както каза hit-ko бая работа има и за сега мисля само как да се затвори купето и да започна ватрешния дизаи а колкото до двигателя аз така и така ще правя основен ремонт може да го направиме и във Варна не е проблем да дойда .....
Евала за ентусиазма :D Лятото го гледах това твоето уно,близо до костинброд беше,моторетката незнам как беше,но външно беше много изгнило,ама страшно Изкърпи ли го?Мотора как е?
ами аз сам го разглобил на части и сам почнал както се казва от нулата и сеа се вижда докаде сам стигнал вече и задните раздувки на калниците са почти готови и 2-те и става супер сега мисля да слагам 16`` джанти сам си намерил да видя как ще стане номера но мисля че ще стане)) иначе двигателя не е лош ама аз така и така сам почнал и карам наред:)))))
ами аз сам го разглобил на части и сам почнал както се казва от нулата и сеа се вижда докаде сам стигнал вече и задните раздувки на калниците са почти готови и 2-те и става супер сега мисля да слагам 16`` джанти сам си намерил да видя как ще стане номера но мисля че ще стане)) иначе двигателя не е лош ама аз така и така сам почнал и карам наред:)))))
пак съм аз и пак имам въпроси Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 от къде си намери раздувки
да го кажем така не сам си ги намерил а си ги направих както аз исках ))))) изхфарлих прага навън и раздъвкатата на веждата сащо с около 6-10 см немога да ти кажа точно но става готино
ще има стига да направа цялата раздувка и да я китосам че да има вид да я снимам нали така ))))) че още не сам сложил уребрението или мрежата ще видя а дайте някои и др савет за оптичен тунинг никои нищо не казва мен ме мъчи вапроса за музиката отзад кажете ми размерите на багажника че нямам нищо сложено за да си правя сметката
Коментар