chukanqka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Фиат Уно
Collapse
X
-
Re: Тунинг на Фиат Уно
Iv4o_M написа:Здравейте, това е снимка на моето уно което от няколко седмици се занимавам по него да го тунинговам и сам започнал от вратите това е готова лява врата която е пасната точно и се затваря.Замислил сам да го радувам настрани по каниците и праговете както и сам сложил по широкия заден капак от по нивия модел с малкия прозорец ще кача още снимки с напредването ми ако имате някакви идеи можете да ги кажете особено за мотора защото там сам малко салб ученик)))))))))
Коментар
-
icecool значи 1 приятел слага такива фарове от ритмо с 4-те фара и не ми хареса как стоят отпред и аз затова се спрях на тези от голф 3 ама да стигна до там че както каза hit-ko бая работа има и за сега мисля само как да се затвори купето и да започна ватрешния дизаи а колкото до двигателя аз така и така ще правя основен ремонт може да го направиме и във Варна не е проблем да дойда .....®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
Iv4o_M написа:icecool значи 1 приятел слага такива фарове от ритмо с 4-те фара и не ми хареса как стоят отпред и аз затова се спрях на тези от голф 3 ама да стигна до там че както каза hit-ko бая работа има и за сега мисля само как да се затвори купето и да започна ватрешния дизаи а колкото до двигателя аз така и така ще правя основен ремонт може да го направиме и във Варна не е проблем да дойда .....ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
ами аз сам го разглобил на части и сам почнал както се казва от нулата и сеа се вижда докаде сам стигнал вече и задните раздувки на калниците са почти готови и 2-те и става супер сега мисля да слагам 16`` джанти сам си намерил да видя как ще стане номера но мисля че ще стане)) иначе двигателя не е лош ама аз така и така сам почнал и карам наред:)))))®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
Iv4o_M написа:ами аз сам го разглобил на части и сам почнал както се казва от нулата и сеа се вижда докаде сам стигнал вече и задните раздувки на калниците са почти готови и 2-те и става супер сега мисля да слагам 16`` джанти сам си намерил да видя как ще стане номера но мисля че ще стане)) иначе двигателя не е лош ама аз така и така сам почнал и карам наред:)))))
Коментар
-
ще има стига да направа цялата раздувка и да я китосам че да има вид да я снимам нали така ))))) че още не сам сложил уребрението или мрежата ще видя а дайте някои и др савет за оптичен тунинг никои нищо не казва мен ме мъчи вапроса за музиката отзад кажете ми размерите на багажника че нямам нищо сложено за да си правя сметката®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар