Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на Фиат Уно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

turbo.i.e написа:
    Какво имаш впредвид Да не искаш да кажеш че ако не са с изнесен борд няма да опират
    нещата , които влияят на опирането са ЕТ-то на джантата и размера на гумата , дали има борд или не самата джанта , няма значение Аз съм с ЕТ 30 , гуми 195/45/15 и не опира , пружини H&R и конита ... ся опира , ако и кача към 300 кила де ...

Коментар

Жорко нещо не мога да стопля Какво значи "ЕТ" Моите гуми са 185/50/15 с борд пружини ейбах и конита Джантите са фиатови скорпионки, къде трябва да го пише това "ЕТ"

Коментар

turbo.i.e написа:
        къде трябва да го пише това "ЕТ"
        От вътрешната страна на джантата.
        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

)

без коментар оставям това на вас и на тези дето ми говореха че това уно не е мое на комшията е сигурно.......
          Прикачени файлове
          ®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.

Коментар

А кога ще е пусковия срок? Давай да го видим на живо как изглежда :D
            Fiat Uno 45
            Fiat Uno 1.3 turbo i.e.

Коментар

никой незнае аз съм във варна, то е във Видин горе долу сме на 1 ръка разтояние така че незнам

Коментар

Добре става изчистено с тия прагове и леките раздувки на калниците, а предна и задна броня какво си измислил, рештката оригинланата ли ще е ? Дай снимки отпред и отзад...Евала за ентусиазма, какъв цвят ще е ?
                Uno Turbo RulZz

Коментар

ами предната броня имам вече някакви идеи но задната е малко трудничко ама ще се измисли нещо утре ще се прави окачването поръчах нови накрайници носачи тампони пружини и амортесьори утре идва доставката и лягам под нея.... а за цвета наистина се затруднявам дайте идеи направо незнам мисля си за син или сив перла или металик незнам )

Коментар

Iv4o_M написа:
                    ами предната броня имам вече някакви идеи но задната е малко трудничко ама ще се измисли нещо утре ще се прави окачването поръчах нови накрайници носачи тампони пружини и амортесьори утре идва доставката и лягам под нея.... а за цвета наистина се затруднявам дайте идеи направо незнам мисля си за син или сив перла или металик незнам )
                    Гледай само да няма мрежи по броните. :D За задна броня вземи от МК2 ама я китни малко, направи "джоб" и сложи номера в бронята, а задния капак го "изчисти"(махаш чистачка ключалка и емблеми) целия. За цвят ти препоръчвам нещо по-нестандартно, разгледай из нета тунинговани Унота и виж кой цвят най-им отива, ама да не червено сиво или черно че има много такива....има една боя м. :D ежду лилаво и синьо металик, мисля че ще седи добре, ще намеря снимка и ще ти покажа
                    Uno Turbo RulZz

Коментар

Turbolan написа:
                      Iv4o_M написа:
                      Гледай само да няма мрежи по броните. :D За задна броня вземи от МК2 ама я китни малко, направи "джоб" и сложи номера в бронята, а задния капак го "изчисти"(махаш чистачка ключалка и емблеми) целия. За цвят ти препоръчвам нещо по-нестандартно, разгледай из нета тунинговани Унота и виж кой цвят най-им отива, ама да не червено сиво или черно че има много такива....има една боя м. :D ежду лилаво и синьо металик, мисля че ще седи добре, ще намеря снимка и ще ти покажа
                      броните малко трудно ще се направят особено задната защото е раздуто става от опел кадет хваща раздувката ама нещем да слагам от др. коли така че ще видя кво ще правя, а за боята я знам и малко като тия новите кофи ама карай дай пък да видим за какво става на дума, а задния капак е изчистен отдавна ....

Коментар

Turbolan написа:
                        Iv4o_M написа:
                        Mойто пък го боядисах ЧЕРВЕНО и стана много добре. Голяма работа че имало много такива
                        Fiat Uno 45
                        Fiat Uno 1.3 turbo i.e.

Коментар

Какво стана с уното готово ли е :D
                          Не мрънкай че карам бавно,така или иначе съм пред теб!

Коментар

смяна цялото окачване и започвам предна задна броня и решетките вече имам приставки за броните но не съм имал време да слагам да видя как стои.... ще пиша и кача снимки тия дни

Коментар

сфдфдс

Ко’ стана

Коментар

здравейте

какво стана ли ми да се похфаля взех си всички изпити и разбира се продължаваме с уното вече броните и добавките към тях са факт както и фарове капак въздухоотвод за него решетка 1 съсипах не ми хареса сега правя другата бели мигачи и най вече чакам капака да ми го направят с вежда върху фаровете ама имам 1 проблем незнам как ще се отваря но ще се измисли и задно крило имам 1 ама нз дали ще му седи в момента съм във Варна, но като се прибера ще ви покажа снимките имам няколко междудругото някой може ли да ми каже отзад на моста има 1 кат палче и е откачено при мен незнам за какво е снимал съм го ама снимката е във Видин да ми кажете какво е че окачването е почти готово...

Коментар

Working...
                                X