turbo.i.e написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Фиат Уно
Collapse
X
-
turbo.i.e написа:къде трябва да го пише това "ЕТ"Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
ами предната броня имам вече някакви идеи но задната е малко трудничко ама ще се измисли нещо утре ще се прави окачването поръчах нови накрайници носачи тампони пружини и амортесьори утре идва доставката и лягам под нея.... а за цвета наистина се затруднявам дайте идеи направо незнам мисля си за син или сив перла или металик незнам )®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
Iv4o_M написа:ами предната броня имам вече някакви идеи но задната е малко трудничко ама ще се измисли нещо утре ще се прави окачването поръчах нови накрайници носачи тампони пружини и амортесьори утре идва доставката и лягам под нея.... а за цвета наистина се затруднявам дайте идеи направо незнам мисля си за син или сив перла или металик незнам )Uno Turbo RulZz
Коментар
-
Turbolan написа:Iv4o_M написа:ами предната броня имам вече някакви идеи но задната е малко трудничко ама ще се измисли нещо утре ще се прави окачването поръчах нови накрайници носачи тампони пружини и амортесьори утре идва доставката и лягам под нея.... а за цвета наистина се затруднявам дайте идеи направо незнам мисля си за син или сив перла или металик незнам )®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
Turbolan написа:Iv4o_M написа:ами предната броня имам вече някакви идеи но задната е малко трудничко ама ще се измисли нещо утре ще се прави окачването поръчах нови накрайници носачи тампони пружини и амортесьори утре идва доставката и лягам под нея.... а за цвета наистина се затруднявам дайте идеи направо незнам мисля си за син или сив перла или металик незнам )
Коментар
-
здравейте
какво стана ли ми да се похфаля взех си всички изпити и разбира се продължаваме с уното вече броните и добавките към тях са факт както и фарове капак въздухоотвод за него решетка 1 съсипах не ми хареса сега правя другата бели мигачи и най вече чакам капака да ми го направят с вежда върху фаровете ама имам 1 проблем незнам как ще се отваря но ще се измисли и задно крило имам 1 ама нз дали ще му седи в момента съм във Варна, но като се прибера ще ви покажа снимките имам няколко междудругото някой може ли да ми каже отзад на моста има 1 кат палче и е откачено при мен незнам за какво е снимал съм го ама снимката е във Видин да ми кажете какво е че окачването е почти готово...®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар