Еее, каква ще е тая пяна толкоз яка?! То ако беше толкова силна представи си как щеше да чупи стъклопакети на ПВЦ дограмата при разширяване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект: Шумоизолация на Фиат Браво < в процес >
Collapse
X
-
pi4_s_bravo написа:Еее, каква ще е тая пяна толкоз яка?! То ако беше толкова силна представи си как щеше да чупи стъклопакети на ПВЦ дограмата при разширяване.
Коментар
-
Мне, от прозорците винаги ще имаш свистене, освен ако не сложиш като бакшишите лайсни отгоре...Иначе за вратите мисля да се справя по всеизвестен начин, в уплътнението на вратата (което е на самия профил и уплътнява цялата врата) мисля да нанижа във кухината му гумен шлаух (от изолация на кабел, без жиците вътре) но това е още далече...Друго спасение с вратите няма!
Коментар
-
Днес свалих корите на багажника и при задните седалки... Хванах се за главата, научих бая истини за колата, но както и да е де...Поръчал съм едно кашонче с монтажна пяна и се почва... Въпреки че дават на флакон 750мл = 40-45литра обем , аз се презастраховам като поръчвам 6Чудя се само дали ми е необходима тази битумна мушама...Малко ми идва тъничко и може би непотребно... при наличието на пяна, пвц изолация 5мм и текстил изолация около 6-7мм
Коментар
-
Колеги имам запитване!Тъй като колата е жулвана (точно това установих и като свалих кората от дясно), тааа изправяна е ламарината и е пипано с електрода и е паднало покритието...Точно където са лайсните отстрани и са закрепени с щипки е черно и мисля, че ако не го оправя ще тръгне ръжда и после трябва наново да правя изолацията...Мислех да взема ръждопреобразувател, но незнам с какво да запечатам тези петна... С някакъв хубав спрей или нещо специално?Отвътре ще са запечатани с битума, но отвън като се окислява накрая ще тръгне и след това няма спасение...Отвън е боядисано и само трябва да запечата отвътре петната...
Коментар
-
Колега мисил ли си че тази вата която ще поставяш не е малко лош избор.Смисъл че попадне ли вода при ватата ще се получи мухъл а навлажни ли се ще мине време докато изсъхне и от там ще ръгне ръжда ......Иначе битумната лента става и аз по нататък ще демпвам пунтото ми обаче тази вата мисля че ще ти отвори проблем ...
Коментар
-
Днес беше хубаво времето, затова реших да използвам половин час от времето ми и се захванах с дясната част...Спрях посредата, защото просто е необходимо време пяната да стегне и тогава да се налива, защото натежава, увеличава обема си и почва да прелива по слабите места, а и не го домислих да слагам преградата отвътре преди да пълня а я сложих отвън и се оказа много трудно да я поддържам да не изтече...На снимките можете да видите етапи от процеса на работа, като частта с битума е малко оскъдна, защото са се размазали снимките и не съм видял... иначе всичко е добре уплътнено...Ето снимчици...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар