Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"17"-ки за браво ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"17"-ки за браво ?

Здравейте , харесах си едни 17-ки за бравото та въпроса ми е дали ще станат без да е нужно да раздувам колата... в краен случай 16-ки ще станат ли ?

За 16-ки съм малко скептичен но за 17-ки съм почти убеден че не е възможно.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Попитай "dilyanski1977" той е с 17-ки на бравото си,да ти каже какви са вариантите

Коментар

batproho написа:
        Е как си убеден колега,като незнаеш.....Много колеги познавам с 17ки.... Едно мое приятелче сега е с 16ки на бравока... 205/45/ZR16 !!!
        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Стават 17,обаче и окачване трябва да лепнеш...

Коментар

Аз съм със 17ки колеги и не съм раздувал нищо а и окачването не съм сменял то си е заводското.Не ми опира никъде , но гумите е добре да не са по високи 40 височина. Мойте гуми са 215/40/17.
            Прикачени файлове
            http://vbox7.com/play:1631a342
            http://www.vbox7.com/play:316f1b62
            http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
            http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Успокоих се.Мерси за отговорите

Коментар

sunde написа:
                Успокоих се.Мерси за отговорите
                Само внимавай през дупките...
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

И аз да се включа...16ки без проблем...за справки в гаража ми...Единствения проблем са дупките и болките в бъбреците :D
                  Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Важното е да е готино !!!
                    Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                    Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

да, ама окачването си заминава два пъти по-бързо..не ме разбирайте погрешно и аз съм фен на големите джанти, за мен няма по-красиво нещо от кола на хубави големи джанти, но зависи от приоритетите...
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

бил съм със 15 16 17 със окачване но ако решиш да слагаш на 17 окачване гумите трябва да ти са максимум 205/40/17 на 215 не можеш да ги събереш отпреде опират във бронята а и за джаловете трябва джантата ти да е 7 иначе на 7,5 ще ти опират мн.

Коментар

BEX---GT написа:
                          да, ама окачването си заминава два пъти по-бързо..не ме разбирайте погрешно и аз съм фен на големите джанти, за мен няма по-красиво нещо от кола на хубави големи джанти, но зависи от приоритетите...
                          Знам...знам...помня как ми беше писал лично, че съм ти ги отмъкнал под носа тия дето сега са на моята
                          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

По темата 16-ките са ми 195/45/16 и са еднакви на диеметър със зимните ми 175/65/14...разликата е 1мм, което реално е нищо.

Коментар

etorrent написа:
                              batproho написа:
                              Е как си убеден колега,като незнаеш.....Много колеги познавам с 17ки.... Едно мое приятелче сега е с 16ки на бравока... 205/45/ZR16 !!!
                              За 16-ки да съгласен съм не споря но 17-ки много компромиси и разбито окачване.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                              X