Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Броня от Мареа на Браво , възможно ли е !?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре, значи бронята от Мареа на Браво става с разминаване. А дали в такъв случай могат да се сменят и калниците от донора Мареа? Така няма ли да се избегне разминаването на калниците? Въпроса ми е дали захващането на предните калници на Мареа е еднакво с Бравото?По - този начин хем ще имаш дългия мигач, хем ще имаш яката броня....
    Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

а

ами преднич капак от брава пасва ли то4но за мареа пи6ете на лс
      Поздрави! Димитър

Коментар

Разгледах всички снимки с бронята от мареа. По стечение на обстоятелствата или от моето невежество, видях само снимки за двуврато браво и разликите в калника, който могат да се получат. Имам интерес да сложа на Брава, 4 врати, хечбек-а, такава броня от Мареа. Интересно ми е, по размери дали ще пасне като на двуврато Браво, било то и с разликата дето се получава с калника. Т.е еднакви ли са Браво и Брава, съответно 2 и 4 врати варианта

Коментар

nightlord написа:
          Разгледах всички снимки с бронята от мареа. По стечение на обстоятелствата или от моето невежество, видях само снимки за двуврато браво и разликите в калника, който могат да се получат. Имам интерес да сложа на Брава, 4 врати, хечбек-а, такава броня от Мареа. Интересно ми е, по размери дали ще пасне като на двуврато Браво, било то и с разликата дето се получава с калника. Т.е еднакви ли са Браво и Брава, съответно 2 и 4 врати варианта
          Колега то Брава освен хетчбек друг вариянт няма.И да калниците са еднакви на Брава и Браво като изключим HGT вариянта на Браво.Там калникът е като на Мареа.За това тези колеги,които казват че им пасва без преправяне,просто са с калници от Мареа или Браво HGT,ама просто не знаят

Коментар

janyboy написа:
            nightlord написа:
            Колега то Брава освен хетчбек друг вариянт няма.И да калниците са еднакви на Брава и Браво като изключим HGT вариянта на Браво.Там калникът е като на Мареа.За това тези колеги,които казват че им пасва без преправяне,просто са с калници от Мареа или Браво HGT,ама просто не знаят
            Не е съвсем така - има Браво и Браво МК2, второто е с мигачи като на Браво, обаче бронята е с размерите на Мареа. За справка можете да видите Браво-то на модератора J T D, то е с броня на Мареа, монтирана без никакви преправяния и си пасва абсолютно точно на колата.За съжаление в момента нямам по-детайлна снимка, за да ви пусна да видите. Довечера ако не забравя ще кача по-голям размер, странично, за да видите, че няма никакви разминавания.Бравото му е това в средата.

Коментар

Airfan написа:
              Не е съвсем така - има Браво и Браво МК2, второто е с мигачи като на Браво, обаче бронята е с размерите на Мареа. За справка можете да видите Браво-то на модератора J T D, то е с броня на Мареа, монтирана без никакви преправяния и си пасва абсолютно точно на колата.За съжаление в момента нямам по-детайлна снимка, за да ви пусна да видите. Довечера ако не забравя ще кача по-голям размер, странично, за да видите, че няма никакви разминавания.Бравото му е това в средата.
              Ми може.Аз лично не съм виждал такова Браво.

Коментар

1000 теми по въпроса и нито един окончателен отговор. Моето мраво е МК2. Около 20 човека ми подпряха бронята и явно 20-тия вече е успял да я пукне. Интересува ме има ли някой, с мраво МК2, при който не е паснало?
                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                X