Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Броня от Мареа на Браво , възможно ли е !?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нещо немога да разбера караш ли ми се??? Мисля че обсъждаме нещо,кво ми се правиш на ...............?! "МОДЕРИРАНО""Модераторски екип на fiat-bg.org"
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

J T D написа:
      Майче неси наясно с тези работи!И да пращаш картинки на калници и там има "Ушшшш"някаква разлика(сигурно ти си си я ресувал),пак ти казвам,броня от марея се монтира на Браво без преправяне и без никакви фуки!
      Не бъди толкова сигурен колега в това което твърдиш.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
        J T D написа:
        Майче неси наясно с тези работи!И да пращаш картинки на калници и там има "Ушшшш"някаква разлика(сигурно ти си си я ресувал),пак ти казвам,броня от марея се монтира на Браво без преправяне и без никакви фуки!
        Не бъди толкова сигурен колега в това което твърдиш.
        "Tornado",напълно съм сигурен,понеже аз съм си правил бронята!Защо ми е да лъжа или нещо друго!С никой не се заяждам,искам да изасня,че бронята се монтира без преправяне!Какъв е проблема немога да разбера!???
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

pi4_s_bravo написа:
          Нещо немога да разбера караш ли ми се??? Мисля че обсъждаме нещо,кво ми се правиш на ...............?! "МОДЕРИРАНО""Модераторски екип на fiat-bg.org"
          Не ти се карам бре колега,това е тема в която обсъждаме дали броня от марея става на браво!Как да ти обясня по-човешки,че бронята става без да е преправяш!Мойта броня съм е монтирал ЛИЧНО,и смея да твърдя,че не съм е преправял,дори няма никакви фуги!Така по-добре ли е,е сега вече не ти се карам!Дано си ме разбрал!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Колега не знам за JTD дали става бронята от Марея без да се напасва,но Браво GT 1.8 не става без да се напасне,бронята от Марея е по къса с 2 см. от калниците! По късно ще ти кача снимки да видиш как стои по късата броня.
            Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
            Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

sacheto написа:
              Колега не знам за JTD дали става бронята от Марея без да се напасва,но Браво GT 1.8 не става без да се напасне,бронята от Марея е по къса с 2 см. от калниците! По късно ще ти кача снимки да видиш как стои по късата броня.
              Е аз съм качил снимка,без да се напасва колега!Можеш да е погледнеш!
              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Ето аз ще ти кача снимка на браво JTD с броня от Мареа да видиш въпросната фуга. А ето малко материали от "чуждия печат" http://www.fiatforum.com/bravo-brava...ea-bumper.html .
                Прикачени файлове
                Фиат Крома 1.9 16v+
                Фиат Браво 1.6 16v
                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Незнам защо изглежда така това браво найстина!Незнам колега,мойта си е закачих по същия начин както откачих бронята на бравото!Ето малко снимки да погледнете!Пак казвам:Несъм е преправял!
                  Прикачени файлове
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

а ве пичове....продължавайте да си карате колите на калпави майстори да ви ги правят и не фуги ами направо дупки с размерите на Гранд Канион ще имате между калника и бронята.Ама много се извинявам да почнете да ми нищите истории и да се правите на разбирачи кое било късо и кое се напасвало и така нататака...чисто и просто тая работа не е като оная работа :D
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Аз спирам да пиша по темата!Няма смисъл,виждам че неможе да се разберем,и става голяма какафония!Който си мисли,че не става,просто да не опитва да си слага тогава!А пък който си мисли че става,нека да се пробва и да пише резултата!
                      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

На колегата J T D бравото е МК2.Ако има разлика с МК1 може от там да се полчава разликата.Или калпаво захващане/масйтори :D
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ето малко снимки и от мен нямам ядове с напасване и тем подобни
                          Прикачени файлове
                          преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

и оште
                            Прикачени файлове

Коментар

и оште малко
                              Прикачени файлове

Коментар

и последно