Нещо немога да разбера караш ли ми се??? Мисля че обсъждаме нещо,кво ми се правиш на ...............?! "МОДЕРИРАНО""Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Броня от Мареа на Браво , възможно ли е !?
Collapse
X
-
J T D написа:Майче неси наясно с тези работи!И да пращаш картинки на калници и там има "Ушшшш"някаква разлика(сигурно ти си си я ресувал),пак ти казвам,броня от марея се монтира на Браво без преправяне и без никакви фуки!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:J T D написа:Майче неси наясно с тези работи!И да пращаш картинки на калници и там има "Ушшшш"някаква разлика(сигурно ти си си я ресувал),пак ти казвам,броня от марея се монтира на Браво без преправяне и без никакви фуки!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Нещо немога да разбера караш ли ми се??? Мисля че обсъждаме нещо,кво ми се правиш на ...............?! "МОДЕРИРАНО""Модераторски екип на fiat-bg.org"ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Колега не знам за JTD дали става бронята от Марея без да се напасва,но Браво GT 1.8 не става без да се напасне,бронята от Марея е по къса с 2 см. от калниците! По късно ще ти кача снимки да видиш как стои по късата броня.Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Коментар
-
sacheto написа:Колега не знам за JTD дали става бронята от Марея без да се напасва,но Браво GT 1.8 не става без да се напасне,бронята от Марея е по къса с 2 см. от калниците! По късно ще ти кача снимки да видиш как стои по късата броня.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Ето аз ще ти кача снимка на браво JTD с броня от Мареа да видиш въпросната фуга. А ето малко материали от "чуждия печат" http://www.fiatforum.com/bravo-brava...ea-bumper.html .Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
а ве пичове....продължавайте да си карате колите на калпави майстори да ви ги правят и не фуги ами направо дупки с размерите на Гранд Канион ще имате между калника и бронята.Ама много се извинявам да почнете да ми нищите истории и да се правите на разбирачи кое било късо и кое се напасвало и така нататака...чисто и просто тая работа не е като оная работа :DFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар