npace написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Броня от Мареа на Браво , възможно ли е !?
Collapse
X
-
pi4_s_bravo написа:Бронята от Мареа на Браво става, НО без преправяне остава разлика между линията на калника и бронята,защото на Мареа и Браво Хгт е по-къса бронята. Погледната отстрани изглежда грозновато.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Бронята от Мареа на Браво става, НО без преправяне остава разлика между линията на калника и бронята,защото на Мареа и Браво Хгт е по-къса бронята. Погледната отстрани изглежда грозновато.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
dalgia123 написа:jtd виждам 4е колатати е 135 така ли я взе или и помогна и дали си имал проблеми ако си я помпал .питам те за6тото мисля да и слагам 4ип тунинг но се притеснявам не6то да не скапя двигателяФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
J T D написа:pi4_s_bravo написа:Бронята от Мареа на Браво става, НО без преправяне остава разлика между линията на калника и бронята,защото на Мареа и Браво Хгт е по-къса бронята. Погледната отстрани изглежда грозновато.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:J T D написа:pi4_s_bravo написа:Бронята от Мареа на Браво става, НО без преправяне остава разлика между линията на калника и бронята,защото на Мареа и Браво Хгт е по-къса бронята. Погледната отстрани изглежда грозновато.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
За Браво/Брава/Мареа . Прилагам картинка с това,което съм виждал като краен резултат БЕЗ ПРЕРАБОТКА на калника или бронята /не претендирам да е красиво / .За справка в разликата на калниците аxm-auto.com ,там тези за Браво и Брава са с един каталожен номер,а на Мареа и ХГТ са с друг. Отделно имаме Мареа и Браво и ясно се вижда разликата между двата калника като се загледаш в едната и после в другата кола. Случвало ми се е да видя и Браво с ляв калник от Мареа и десен от Браво и беше много грозно.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:J T D написа:pi4_s_bravo написа:Бронята от Мареа на Браво става, НО без преправяне остава разлика между линията на калника и бронята,защото на Мареа и Браво Хгт е по-къса бронята. Погледната отстрани изглежда грозновато.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар