Добре, значи бронята от Мареа на Браво става с разминаване. А дали в такъв случай могат да се сменят и калниците от донора Мареа? Така няма ли да се избегне разминаването на калниците? Въпроса ми е дали захващането на предните калници на Мареа е еднакво с Бравото?По - този начин хем ще имаш дългия мигач, хем ще имаш яката броня....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Броня от Мареа на Браво , възможно ли е !?
Collapse
X
-
Разгледах всички снимки с бронята от мареа. По стечение на обстоятелствата или от моето невежество, видях само снимки за двуврато браво и разликите в калника, който могат да се получат. Имам интерес да сложа на Брава, 4 врати, хечбек-а, такава броня от Мареа. Интересно ми е, по размери дали ще пасне като на двуврато Браво, било то и с разликата дето се получава с калника. Т.е еднакви ли са Браво и Брава, съответно 2 и 4 врати варианта
Коментар
-
nightlord написа:Разгледах всички снимки с бронята от мареа. По стечение на обстоятелствата или от моето невежество, видях само снимки за двуврато браво и разликите в калника, който могат да се получат. Имам интерес да сложа на Брава, 4 врати, хечбек-а, такава броня от Мареа. Интересно ми е, по размери дали ще пасне като на двуврато Браво, било то и с разликата дето се получава с калника. Т.е еднакви ли са Браво и Брава, съответно 2 и 4 врати варианта
Коментар
-
janyboy написа:nightlord написа:Разгледах всички снимки с бронята от мареа. По стечение на обстоятелствата или от моето невежество, видях само снимки за двуврато браво и разликите в калника, който могат да се получат. Имам интерес да сложа на Брава, 4 врати, хечбек-а, такава броня от Мареа. Интересно ми е, по размери дали ще пасне като на двуврато Браво, било то и с разликата дето се получава с калника. Т.е еднакви ли са Браво и Брава, съответно 2 и 4 врати варианта
Коментар
-
Airfan написа:Не е съвсем така - има Браво и Браво МК2, второто е с мигачи като на Браво, обаче бронята е с размерите на Мареа. За справка можете да видите Браво-то на модератора J T D, то е с броня на Мареа, монтирана без никакви преправяния и си пасва абсолютно точно на колата.За съжаление в момента нямам по-детайлна снимка, за да ви пусна да видите. Довечера ако не забравя ще кача по-голям размер, странично, за да видите, че няма никакви разминавания.Бравото му е това в средата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар