Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Броня от Мареа на Браво , възможно ли е !?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега на тебе калниците ти са с дългия мигач като гледам,тоест модела от Мареа и Браво ХГТ. Доколкото знам дълъг мигач на обикновените бравота не се слага. То на тебе направо цялата предница е от Мареа по мое мнение,капак,броня,калници и затова пасва.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

колега не сам специалист дали цялата предница е на марея както казваш можеби за6тото прес 99г маисторите са решили да исползват тези 4асти за предницата незнам или пак просто предният собственик я е направил то4но така да баде разли4на сашто не знам но знам 4е е по разли4на от останалите фиатки което я прави по цена за мен мерси за мнението
      преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

dalgia123 написа:
        колега не сам специалист дали цялата предница е на марея както казваш можеби за6тото прес 99г маисторите са решили да исползват тези 4асти за предницата незнам или пак просто предният собственик я е направил то4но така да баде разли4на сашто не знам но знам 4е е по разли4на от останалите фиатки което я прави по цена за мен мерси за мнението
        Това ,че Бравото ти изглежда прекрасно е неоспорим факт .Оформиха се две спорещи ’групички’ и след изчитане на кометарите и приложения снимков материал, ми е трудно да преценя на кого да се доверя.Едно обаче е сигурно, трябва си майстор за тази работа, защото ефекта от кофти напасване изглежда поразително зле.Благодаря на всички отзовали се !

Коментар

Е то това с майсорлъка на монтажа явно е най-важната част. Излиза,че в някои случаи става,в други не и стои грозно, т.е пак опираме до това как ще се процедира. Предполагам,че при съответните умения може да стане като истинско
          Фиат Крома 1.9 16v+
          Фиат Браво 1.6 16v
          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

прав си колега вси4ко опира до маисторлака и не сме се разделяли на групи4ки просто така се полу4и 4е някои са попаднали на маистори а други не надявам се да подходи6 правилно кам не6тата и вси4ко да е наред

Коментар

dalgia123 написа:
              прав си колега вси4ко опира до маисторлака и не сме се разделяли на групи4ки просто така се полу4и 4е някои са попаднали на маистори а други не надявам се да подходи6 правилно кам не6тата и вси4ко да е наред
              Не са групички затова съм го сложил в кавички......

Коментар

ето как стои на мареа бронята с калник от браво ..... и на колегата дето си е слагал бронята и няма разминаване да дойде да ми сложи и на мен една такава броня да видим дали ще стане без преправяне
                Прикачени файлове
                1.6 16v Abarth

Коментар

xtry написа:
                  ето как стои на мареа бронята с калник от браво ..... и на колегата дето си е слагал бронята и няма разминаване да дойде да ми сложи и на мен една такава броня да видим дали ще стане без преправяне
                  Колежке,не четеш постовете както трябва!1.Бравока ми е МК22.Ако искаш да я сложа,може да отскочиш до Пловдив СИТИ и нямаш дертове,пък ще почерпеш и готово!3.Можеш също да погледнеш поста на колегата dalgia123 и да видиш неговия бравок да ли има раминаване,и после може да напишеш коментар по темата! Поздрави!
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                    xtry написа:
                    Колежке,не четеш постовете както трябва!1.Бравока ми е МК22.Ако искаш да я сложа,може да отскочиш до Пловдив СИТИ и нямаш дертове,пък ще почерпеш и готово!3.Можеш също да погледнеш поста на колегата dalgia123 и да видиш неговия бравок да ли има раминаване,и после може да напишеш коментар по темата! Поздрави!
                    колега първо аз съм ’колега’ и какво ще рече мк2? мк2 са след 07г. до колкото аз знам ...като гледам бравото на колегата dalgia123 цялата му предница (броня,калници,капак) са си от мареа -> следователно за това пасва всичко ...ако не си забелязал до сега калниците на мареа и хгт са по издути - ако не вярваш сравни ги с твоите ... като си взема броня със сигурност ще дойда при теб да ми я сложиш щом няма нищо да преправяш пък за черпенето нямаш ядове
                    1.6 16v Abarth

Коментар

sacheto написа:
                      Колега не знам за JTD дали става бронята от Марея без да се напасва,но Браво GT 1.8 не става без да се напасне,бронята от Марея е по къса с 2 см. от калниците! По късно ще ти кача снимки да видиш как стои по късата броня.
                      сорри но не се сдържах .. колегата е напълно прав явно колега JTD не си си слагал ти бронята а така си взел колата и като гледам на едната снимка май калника ти е леко пооправен и за това не си личи ...ако дадеш снимки от страни ще си проличи наистина
                      1.6 16v Abarth

Коментар

xtry написа:
                        sacheto написа:
                        Колега не знам за JTD дали става бронята от Марея без да се напасва,но Браво GT 1.8 не става без да се напасне,бронята от Марея е по къса с 2 см. от калниците! По късно ще ти кача снимки да видиш как стои по късата броня.
                        сорри но не се сдържах .. колегата е напълно прав явно колега JTD не си си слагал ти бронята а така си взел колата и като гледам на едната снимка май калника ти е леко пооправен и за това не си личи ...ако дадеш снимки от страни ще си проличи наистина
                        Извинявай,незнаех,че си колега! Бронята лично аз съм си е слагал колега,вече незнам за кой път го пиша!Ще се постарая тези дни да е снимам!
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

и на тази обява колата е със броня от мареа и си личи на едната снимка разминаването на калник-броня http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...f1=detailsна това браво пък си личи пак бронята че е по-къса .. http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...=detailsоще една обява на която си личи ... http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...958&f1=details
                          1.6 16v Abarth

Коментар

Еми тогава си смени цялата предница за по лесно ,естествено става по скъпо но ас сам извадил касмет явно така си я купих

Коментар

предпочитам да дам на колегата J T D да ми я сложи и напасне )) ше мина само с една почерпка
                              1.6 16v Abarth

Коментар

xtry написа:
                                предпочитам да дам на колегата J T D да ми я сложи и напасне )) ше мина само с една почерпка
                                Няма проблеми!
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X