Колега на тебе калниците ти са с дългия мигач като гледам,тоест модела от Мареа и Браво ХГТ. Доколкото знам дълъг мигач на обикновените бравота не се слага. То на тебе направо цялата предница е от Мареа по мое мнение,капак,броня,калници и затова пасва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Броня от Мареа на Браво , възможно ли е !?
Collapse
X
-
колега не сам специалист дали цялата предница е на марея както казваш можеби за6тото прес 99г маисторите са решили да исползват тези 4асти за предницата незнам или пак просто предният собственик я е направил то4но така да баде разли4на сашто не знам но знам 4е е по разли4на от останалите фиатки което я прави по цена за мен мерси за мнениетопреди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v
Коментар
-
dalgia123 написа:колега не сам специалист дали цялата предница е на марея както казваш можеби за6тото прес 99г маисторите са решили да исползват тези 4асти за предницата незнам или пак просто предният собственик я е направил то4но така да баде разли4на сашто не знам но знам 4е е по разли4на от останалите фиатки което я прави по цена за мен мерси за мнението
Коментар
-
xtry написа:ето как стои на мареа бронята с калник от браво ..... и на колегата дето си е слагал бронята и няма разминаване да дойде да ми сложи и на мен една такава броня да видим дали ще стане без преправянеПоздрави!
ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
J T D написа:xtry написа:ето как стои на мареа бронята с калник от браво ..... и на колегата дето си е слагал бронята и няма разминаване да дойде да ми сложи и на мен една такава броня да видим дали ще стане без преправянеПоздрави!
и какво ще рече мк2? мк2 са след 07г. до колкото аз знам ...като гледам бравото на колегата dalgia123 цялата му предница (броня,калници,капак) са си от мареа -> следователно за това пасва всичко ...ако не си забелязал до сега калниците на мареа и хгт са по издути - ако не вярваш сравни ги с твоите ... като си взема броня със сигурност ще дойда при теб да ми я сложиш щом няма нищо да преправяш пък за черпенето нямаш ядове
1.6 16v Abarth
Коментар
-
sacheto написа:Колега не знам за JTD дали става бронята от Марея без да се напасва,но Браво GT 1.8 не става без да се напасне,бронята от Марея е по къса с 2 см. от калниците! По късно ще ти кача снимки да видиш как стои по късата броня.1.6 16v Abarth
Коментар
-
xtry написа:sacheto написа:Колега не знам за JTD дали става бронята от Марея без да се напасва,но Браво GT 1.8 не става без да се напасне,бронята от Марея е по къса с 2 см. от калниците! По късно ще ти кача снимки да видиш как стои по късата броня.Бронята лично аз съм си е слагал колега,вече незнам за кой път го пиша!Ще се постарая тези дни да е снимам!
ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
и на тази обява колата е със броня от мареа и си личи на едната снимка разминаването на калник-броня http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...f1=detailsна това браво пък си личи пак бронята че е по-къса .. http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...=detailsоще една обява на която си личи ... http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...958&f1=details1.6 16v Abarth
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар