Колеги, направих първата стъпка от аудио проекта на моята Брава - демпване на вратите с руската изолация StP и монтаж на предна система DLS K6. Съжалявам, че снимките са малко гаднички. Вратите са облепени с Вибропласт м1 на 90% отвътре (макар че под тръбата май беше по-добре да не слагам) и са запушени дупките по междинната ламарина. Общо съм използвал 10,5 листа, но реално, ако не се лепи под тръбата, са достатъчни може би 9. Иначе системата може би няма какво да обяснявам как е сложена - малко е рязана ламарината и са поставени фланци. Цялата мощност от хедюнита пайнър 3000 е на предната линия. Звукът слезе доста ниско благодарение на стп-то и звучи прилично, макар и още да нямам нито амп, нито суб... Цената на материала (без труда) е 88 лв., за които аз грам не съжалявам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
демпване на вратите на Брава
Collapse
X
-
Колега, аз минах много по-тънко като сума и ефекта при мен е огромен.Само, че аз се престарах в облепването http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35120F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
STP-то е един доста добър варянт спрямо цена и качество на битомната лента върши почти на 100% същата работа и доста по ефтина.За две врати си струва ама ако се прави изолация на цялата кола по добрия варянт е битомната лента с която ще излезне доста по ефтино.Но все пак искам да те поздравя за ентузиазма и продължаваи в същия дух.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар