Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

два ауспуха от заде евентуални проблеми ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

два ауспуха от заде евентуални проблеми ?

Имам едно вапросче значи карам темпра и много се замислям да си сложа второ гърне от заде тоест все едно има 2 ауспуха По принцип не е кои знае какво всеки сервиз може да ми го направят но вапроса ми е какви ще са последствията ? не искам спортен асупух да ми бучи обичам да ми е тихичко за да си слушам музиката. Та въпроса ми е ще падне ли мощоноста (аз лично се съмнявам) ? и ще започне ли да ми шуми повече ? мерси предварително
    кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Мне най-много да влезеш в някой от забавните раздели на автофорумите.

Коментар

защо пък да влезна в забавните раздели ако е направено като хората ?
      кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

защото такива системи няма направени като хората, или генерацията ти е двойна или не. Т.е. тая система нито ще ти донесе някакво преимущество във вървежа, нито звука ще стане много по-хубав. Само ще започне да шуми повече!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
          защото такива системи няма направени като хората, или генерацията ти е двойна или не. Т.е. тая система нито ще ти донесе някакво преимущество във вървежа, нито звука ще стане много по-хубав. Само ще започне да шуми повече!
          Напълно те подкрепям колега.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Още повече, че е опасно, защото точно там ти е резервоара, а той е доста ниско и непредоставя много възможности за закрепяне на каквото и да било...
            НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
            И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

рев да има аз те подкрепям ако те кефи слагаи и не се плаши
              4 бири и турбината да свири

Коментар

Working...
              X