Не знам дали точно това е мястото за темата, но модераторите да я изтрият, ако трябва. Така, вчера леко одрасках колата при калника и халогените. Един познат майстор ми каза, че в OMV продавали някаква креда (подобно на тези шивашките) и с нея тези драскотини се елиминирали. Някой колега да знае нещо повече по въпроса ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За драскотините
Collapse
X
-
да има по бензиностанциите има и в големите супермаркети дето има "Авто щанд". "кредата" за която викаш се води полирпаста. Кутииката струва между 5 и 8лв. Тия дето ги продават в ОМВ са по добри и са с зелена капачка, мисля че цената им е кам 9лв. Но тия пасти правят чудеса. Малко повече е търкане, но си струва. Аз лятото я минах цялата ми кола с такава паста и боята стана като нова Всички драскотини дето се получават от камачета прах и т.н ичезват. За по дълбоките драскотини трябва повече търкане
Коментар
-
Е ако драскотините са до основата на боята с полир паста не става.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Има логика и може да стане и на по-стара боя. Ще пробвам.www.nikiboy.com - чип тунинг, ксенон, 4х4
Коментар
-
Е не очаквай чудеса все пак.Няма да е като току що пребоядисана.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар