Замислил съм се да бодна едно чипче на Мареата ,като подарък за новата година.Хайде някой да ми препоръча съответният чип и майстор .Като естествено сподели и впечатления,заслужава ли си и не на последно място и цифрички.Колеги предварително Ви благодаря и весело изкарване на празниците.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Силов чип за Мареа 1.9 JTD, 110 к.с., 2002 г.
Collapse
X
-
Re: силов чип за Мареа1.9жтд 110к.с.2002г.
ilia.parvanov написа:Замислил съм се да бодна едно чипче на Мареата ,като подарък за новата година.Хайде някой да ми препоръча съответният чип и майстор .Като естествено сподели и впечатления,заслужава ли си и не на последно място и цифрички.Колеги предварително Ви благодаря и весело изкарване на празниците.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
-
Аз съм с Мареа 105 коня. Замислил съм да я чипосам и събирам мнения за чипосването на JTD двигателя. Освен горе споменатите, кои други правят кадърен силов тунинг ?Защо никой не споменава power box за JTD двигател? Всеки говори за ремап или чип тунинг................ Извинявай колега, че ти ползвам темата, но идеята според мен е една и съща.Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
Потърси инфо за power box и ще видиш защо никой не говори за нея. За мен това си е пълна лъжа. Идеята е да излъжеш компа че е влязъл повече въздух и затова компа да пръска повече гориво и от там да върви повече. Самата идея да заблуждаваш компа с данните ми се струва тъпа. Хората се чудят как да си купят нов дебитомер, а бокса променя сигнала с фълшив. Глупаво е.При ремап се сменят горивните карти (и не само тях де, зависи от колата), което си е промяна в управлението на двигателя. Това е истината, а не бокса.Тук вече въпроса е кой колко е добър, защото има уникално тъпанарски случаи на ремап, където колата ти ще върви по-малко и ще гори два пъти повече.Аз съм с ремап вече 19000км и пак са го правили KGB и Киро, хората от линка на Dodo 155. Никакви проблеми за това време. На още 5-6 човека от форума пак са с техен ремап, не знам някой да се е оплакал. Да не говорим че има едно браво дето го е правил Петко (KGB) и бие HGT и 150 коня астра, голф и т.н, само че е по-агресивен този ремап.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар