Как мислите възможно ли е да се направи предницата на фиат пунто 1 като на фиат пунто 2 ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преправяне на предница от Пунто 1 на 2...
Collapse
X
-
Ми възможно е да, но ще имаш малко трудности, тък като калниците на Пунто 2 са по пребрани от тези на Пунто 1.. 1 е по обло и ще трябват там малко модификации, но иначе тук там малко кит издувки нови фарове.. ще се получи, дори и броните да не съвпадат можеш да направиш малко по умален модел или уголемен ахаах Абе ще има много работа, но можже да сеполучи
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Ето няколко идеи . Всеки добър тенекеджия може да ти направи капака като на Пунто 2 , да изреже калниците и да напасне фаровете . А бронята винаги съм се чудел дали е еднаква , понеже съм виждал няколко снимки на Пунто мк1 с такава Успех колега , щом си решил . После да кажеш резултатаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Не са еднакви предните брони демек сваляш и слагаш.....Аз правих на моето пунто но трябва да се преправя не само там дето трябва да се захваща ами и Пунто 2 е как да кажа по-изострено и се получава един луфт не е някъв фрапантен но се забялзва и там също се преправя и крайния резултат не е лош но все пак с преправяне на оригиналните за пунто 1 по ми харесва на мен ....А пък фарове от пунто мк2 на мк1 на мене не ми харесва...
Коментар
-
аз скоро взех пунто и в момента го до оправям и се чудих каква реформа да му направя да изглежда по злобно отпред докато е още в ремонт.... . Ако можете качете няколко варианта или даите някои мнения , ще сам ви благодарен... . Друго което обмислях е дали да го направя черен Мат-ов цвят цялато пунто , но незнам дали би паснало цвета ?!
Коментар
-
Puntiak написа:аз скоро взех пунто и в момента го до оправям и се чудих каква реформа да му направя да изглежда по злобно отпред докато е още в ремонт.... . Ако можете качете няколко варианта или даите някои мнения , ще сам ви благодарен... . Друго което обмислях е дали да го направя черен Мат-ов цвят цялато пунто , но незнам дали би паснало цвета ?!
Коментар
-
stefcho_sm написа:Мисля че колегата искаше да каже дали ще му отива матов цвят....аз мисля че на всяка кола отива само че иска много поддържане тоя цвят и много ще се драска за това по добре си я направи гланцов...а колкото до озлобяването...само намръщване на капака може да ти помогне Ето ти пример.....
Коментар
-
..
RoMeO_156_GTA написа:Ето няколко идеи . Всеки добър тенекеджия може да ти направи капака като на Пунто 2 , да изреже калниците и да напасне фаровете . А бронята винаги съм се чудел дали е еднаква , понеже съм виждал няколко снимки на Пунто мк1 с такава Успех колега , щом си решил . После да кажеш резултата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар