.. Визуален тунинг - спойлер отгоре или на нивото на задната чистачка искам да сложа нещо различно от абарт крилото.Днеска в Техническия университет видях един много готин спойлер на браво. Извит като дъга отгоре. С Пловдивска регистрация.От къде може да се види какви спойлери има за браво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Визуален тунинг - спойлер отгоре или на нивото на задната ..
Collapse
X
-
Колега ,на нивото на задната чистачка мисля че няма да му отива на Браво-то... По-скоро на стъклото отгоре ще удариш десетката!Провери в някой тунинг магазин да ти изработят такова ,но мисля че Абартовото му припка най-много! ,или поне в такъв стил...ПП:Един съвет...не прави цигании...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Колега , моля те не си прави такава гавра с колата . Това подобие на крилце ли е кво ли там ми прилича на едно нещо което е кафяво и мирише лошо и е из..но не където трябва. По добре си намери нещо оригинално за модела което със сигурност ще си стои на мястото и няма да изглежда циганско. Не се обиждай това е лично мое мнение.
Коментар
-
///// написа:Наистина прилича на лавица за буркани!Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Най-семпъл е оригиналния спойлер този на абарт е хубав но трябва да имаш останалата част от оборудването на абарт за да стой добре на колата иначе стой малко като огромна пейка.Али да имаш ХГТ и да му сложиш абарт спойлер пак стой много добре.Това е моето мнение.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар