Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бял циферблат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Та някой знае ли метода за сваляне на стрелките ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ето и две идеики от мен, не знам дали ще бъдат одобрена, но абсолютно нишо не пречи да опитате и да кажете дали резултата е добър. 1.След като сте ги принтирали и излязали и вътрешният кръг прегънете ги под ъгъл около 90 градоса (гледаите да не ги мачкате) и мушнете стрелката през дуплата.2.Разпечатаите белите циферблати и направете един разрез от външната част на кръга до центъра(гледайте да е права линия някъде където смятате че най-малко ще се вижда). След като го направите ще може да го вкарате без всякъкво усилие и без да сваляте стрелките просто накрая ще се получи една черта(за циферблатчетата на гориво и темперетурата няма да има проблем).Ако пробвате постнете после 1 мнение да кажете какъв е резултата.

Коментар

Колеги, начи е тва направих не е готово,но ви показвам само да имате представа че с идеи,време и занимавка може да стане нещо яко.Предполагам до 2-3 дни ще съм го закачил за таблото и ще кача снимки да видите как ще стои,ако не успея начи другата седмица направо че ще ходя до морето...
        leave something of the happiness you bring

Коментар

emzo написа:
          Та някой знае ли метода за сваляне на стрелките ?
          Братле заеби тая работа знам че много трудно се свалят а като ги свалиш един път после стават 300 чудеса не показват правилно и се ебават.Имам човек който се занимава с такива неща по кабели по километражи касетофони ама единственото дето неще да сменя е точно циферблат щото после нема оправия ориганлното си е най-добре
          Toyota Celica 98-7AFE
          Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
            Колеги, начи е тва направих не е готово,но ви показвам само да имате представа че с идеи,време и занимавка може да стане нещо яко.Предполагам до 2-3 дни ще съм го закачил за таблото и ще кача снимки да видите как ще стои,ако не успея начи другата седмица направо че ще ходя до морето...
            Иначе това е адски красиво и ако свети червенко ухааа
            Toyota Celica 98-7AFE
            Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

Kakto каза колегата @Kotseto по-горе, като ги принтнат в печатницата, направо ги режат.Според мен няма да си личи.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

стрелките се вадят с повечко напъване, поне при мен така става, все още не съм ги монтирал обратно но тези дни ще го направя и мога да кача малко снимки и инфо как точно става, а сега който му се зарибява да си прави бял километраж на СТИЛО, ей тука съм сканирам всичко:
                FIAT Stilo 1.6 16V

Коментар

Абе пичове :D аз си го направих така още преди 2 годининебеше особено трудно има темичка даже във http://www.fiat-bg.com
                  Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

igriv написа:
                    Абе пичове :D аз си го направих така още преди 2 годининебеше особено трудно има темичка даже във http://www.fiat-bg.com
                    И темата е от 2 години

Коментар

Тогава имах Bravo 105, a роднина имаше т.е. още има jtd100 с бял циферблат и затова ...
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Като глегам темата на колегата не мисля че е много трудно.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...F2%E0%E1%EB%EE
                        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

ето така стана моя, обаче имам малък проблем като вадех тъпите стрелки, и на километража стрелката излезна заедно с оста и сега не ще да бачка, мъчех се да го оправя, тръгна обаче после заби на 80 км и до там беше и сега си търся някой донор :D снимките не са много добри, ето така беше старото[/img]
                          FIAT Stilo 1.6 16V

Коментар

lithrone написа:
                            igriv написа:
                            И темата е от 2 години
                            ами да така пише Sat Feb 02, 2008 7:46 pm :D и да не е трудно много
                            Fiat Coupe 2.0 20v Turbo

Коментар

Working...
                            X