Колега можеш да разясниш точно за какво става въпрос да кажеш примерно става ли за моно инжекцион колко процента може да си вдигне мощноста и едно от най-важните неща колко ще излезе цялата работа.Дай повече инфо за да ти вярват хората не да ставаш за смях с тези изказвания Тунинг за 10мин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг за 10 мин.
Collapse
X
-
mnpenchev
Колега ico81 имам въпрос, ако ми е чипвана колата от предишния собственик можеш ли да го установиш това нещо или ше ми плеснеш готовия ти изтеглен файл от интернет, в който нямаш идея какво има вътре, кое е променено и кое е подобрено и по какъв начин ?Дай тука няква информация, къф си, що си, каде си, как очакваш да ме зарибиш да дойда да ми чипнеш каруцата ? С тия 10 мин няма да е, на всякъде го правят за 10 мин.
Коментар
-
Абе незнам но аз лично не бих си дал колата на който и да е да ми барника из ЕКУТО защото ако изгърми голям проблем после нови ключове и пари на вятара дето викат хората ако си е куцо магаре(издухан мотор) и 100 чипа да сложих пак същия кенеф ще си устане аз поне за сега не се оплаквам от моя фифо и си ме радва такаSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар