Колеги някой има ли идея къде в софия може да ми направят кожен волан на марейката.Намислил съм и други работи по тапицерията но за начало мисля да започна с волана.Виждал съм само няколко мареи с кожен волан и не изглеждат зле само незнам дали са заводски излязли така или после са правени защото доста добре изглеждаха.Намерил съм едно място в горубляне ама нещо не ми вдъхва доверие.Някой ако е правил тази инервенция да казва.Къде,колко пари и т.н. благодаря предварително.Снимки също вършат добра работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автотапицер,кожен волан-къде?
Collapse
X
-
Centorius написа:fiatini, www.avtotapicer.com.За 90лв ще ти направиме волана от оригинална естествена кожа.FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
ninoneno написа:колега cekop и твоя волан добре си го направил нооооо не ми харесва кожата която си му сложила на колегата които е пуснал линка си личи че работат професионално и с добри материалитака че недеи да говориш за някво ниво и ала балаFIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
cekopКолега недей да плюеш така... Ела да видиш и тогава говори... Просто хората които обработват сайт-а ни са пълни бездарници и скоро трябва да се оправят нещата... Погледнете дори, че са разменени снимките Преди - готовия продукт, След - стария... Просто не ми се говори...Скоро ще пусна тема със тоталната промяна на моето Punto GT и искам да си кажеш мнението като си такъв разбирач...
Коментар
-
Centorius написа:cekopКолега недей да плюеш така... Ела да видиш и тогава говори... Просто хората които обработват сайт-а ни са пълни бездарници и скоро трябва да се оправят нещата... Погледнете дори, че са разменени снимките Преди - готовия продукт, След - стария... Просто не ми се говори...Скоро ще пусна тема със тоталната промяна на моето Punto GT и искам да си кажеш мнението като си такъв разбирач...FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
cekop написа:Centorius написа:cekopКолега недей да плюеш така... Ела да видиш и тогава говори... Просто хората които обработват сайт-а ни са пълни бездарници и скоро трябва да се оправят нещата... Погледнете дори, че са разменени снимките Преди - готовия продукт, След - стария... Просто не ми се говори...Скоро ще пусна тема със тоталната промяна на моето Punto GT и искам да си кажеш мнението като си такъв разбирач...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар