etorrent написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осветление на табло
Collapse
X
-
http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
-
kesten написа:Разглеждах снимките ти и нещо не ми стана ясно. На платката ми се струва, че виждам освен диодите с дългите крачета и други. За какво служат те?
Коментар
-
kesten написа:Тези, които са във копчето са ми ясни. На снимката с платката са по-дългите. Но тези, които са прозрачни и къси, при мен май ги няма. А и не виждам смисъл от тях, защото какво ли ще осветяват...
Коментар
-
Humppa
Внимавай, че по-ярката стветлина може да те дразни и да отвлича вниманието ти от пътната обстановка!
Коментар
-
На средната конзола смених диодите и свети доста прилично :D Някой може ли да ми каже, какъв цвят свети бутона за нагревателя на задното стъкло. Направих го да свети зелен, но май трябва да е оранжев И друг въпрос. Притеснявам се да не съм разместил бутоните. Кога ви светва бутона за габаритите за мъгла? Колата трябва ли да работи? Или просто, когато е на контакт с включени къси.Fiat PUNTO 75 SLX
Коментар
-
nm
kesten написа:На средната конзола смених диодите и свети доста прилично :D Някой може ли да ми каже, какъв цвят свети бутона за нагревателя на задното стъкло. Направих го да свети зелен, но май трябва да е оранжев И друг въпрос. Притеснявам се да не съм разместил бутоните. Кога ви светва бутона за габаритите за мъгла? Колата трябва ли да работи? Или просто, когато е на контакт с включени къси.Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
светодиоди
светодиоди има в центъра на приличнацена от 50-60ст бр и много добре сведяд с едно съпротивление и готово закрепването е малко потрудно но става тези където ги продават като крушки са пълно менте не светят както трябва нама същия ефект магазина е тук гр. София, Магазинул. "Цар Самуил" 23
Коментар
-
Аз пазарувам от "Поп Богомил"(май така се казваше). От Лъвов мост по Мария Луиза в посока ЦУМ, първата пряка вляво. Магазина е в едно подземие и има какви ли не щуротии. Разгледай го! :D Очаквам само да ми кажеш какви диоди и съпротивления си взел, за да ги купя и аз днес. А от къде вземаш ток за тях? Най добре е да направиш някоя и друга снимчица.Fiat PUNTO 75 SLX
Коментар
-
Re: светодиоди
kluchar написа:слага се съпротивление щото диодите са на 3.7 волта а иначе е 12 съпротивление около 300 оматук имаше формула за изчисление слагам диода направо на мястото на крушката и ток си взима от платката както е оригинално
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар