Нещо чип , филтър или каквото и да е?Иска ми се да събера малко инфо по този въпрос , мнения , цени ? Ако някой се занимава професионално с такива работи , да ми даде оферта?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой правил ли е тунинг на 1.6 16 , Мареа,Браво,Брава ?
Collapse
X
-
Колегата е прав!Този мотор няма никъв смисъл да го изнасилваш.Ще сложиш чип, филтър, някаква генерация и СТОП!Първо ще си пръснал едни 1000лв + , а ефекта ще е никакъв.Иначе всичко може да се направи с тоя мотор, стига да имаш пари.Но е безсмислено.Ако искаш да правиш бърз Фиат 2.0 20V е най-добрата база.Всичко зависи до къде се простират преставата и възможностите ти за бърза кола.Иначе една бърза примерна ценова листа.Спортер филтър - 150лв.(става дума за качествен)Чип - 300-500лв.(зависи къде ти го направят)Ефект 0.1!Иначе оферта за чип - http://www.madness-motorsport.com/<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
sUkI
snaiperisto написа:npace написа:Оферта мога да ти дам да смениш 1.6 с 2.0 и тогава да помислиш за позасилване.
Коментар
-
Re: Някой правил ли е тунинг на 1.6 16 , Мареа,Браво,Брава ?
snaiperisto написа:Нещо чип , филтър или каквото и да е?Иска ми се да събера малко инфо по този въпрос , мнения , цени ? Ако някой се занимава професионално с такива работи , да ми даде оферта?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:snaiperisto написа:Нещо чип , филтър или каквото и да е?Иска ми се да събера малко инфо по този въпрос , мнения , цени ? Ако някой се занимава професионално с такива работи , да ми даде оферта?
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Lestat написа:Atanas71 написа:snaiperisto написа:Нещо чип , филтър или каквото и да е?Иска ми се да събера малко инфо по този въпрос , мнения , цени ? Ако някой се занимава професионално с такива работи , да ми даде оферта?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Lestat написа:Atanas71 написа:snaiperisto написа:Нещо чип , филтър или каквото и да е?Иска ми се да събера малко инфо по този въпрос , мнения , цени ? Ако някой се занимава професионално с такива работи , да ми даде оферта?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар