Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спортен филтър.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спортен филтър.

Преди около 2 месеца сложих филтарче махнах горния капак и го сложих и сега седя и се чудя дали да махна и долната кудия кво ще лажете по въпроса.
    ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
    Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Re: Спортен филтър.

колега да те лъжем или да ти кажем аз съ махнал цялата котия трябва да си взема сини маркучи и ще стане по добре
    Прикачени файлове

Коментар

Въпроса е филтъра да смуче максимално студен въздух и да не е до двигателя,защото там е топло...

Коментар

sUkI написа:
        Въпроса е филтъра да смуче максимално студен въздух и да не е до двигателя,защото там е топло...
        Именно това е целта , а по находчивите могат да си спретнат един вьздухоборник около отделението кьдето се намира филтьра до някьква степен да не смуче топлия вьздух от матора

Коментар

Аз съм напражил точно така. Понеже когато филтъра е по - близо до двигателя и звука е съвсем друг ( по хубав ). Та съм си прекарал тръба - въздухопроводната да вкарва студеният въздух точно пред филтъра и да ви кажа чесно дори ми харчи по - малко, защото повече обогатява бензина и т.н.
          Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!

Коментар

Махнах цялата кутия и в момента филтъра ми е точно над под калника,и мисля че сега има по голям достъп на студен въздух и даже е по отделен от двигателя.
            ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
            Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

Working...
            X