Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автомати за вертикално отваряне на вратите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автомати за вертикално отваряне на вратите

Някой има ли идея каде се продават такива неща, така ли се казват или имат друго наименование и някой монтирал ли е такива

Използвай за ключова дума ’Lambo door’ в гугъл излизат доста резултати, включително и в българския тунинг форум.

Коментар

svc

Колега,това са специални панти и се наричат Lambo doors,цените им варират от около 600-1000 лева в зависимост от качеството.Във всяка тунинг фирма ги слагат .Пинизчийско е
      Nissan Primera 1.6 16v P11
      ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Пинизчийско е освен ако не се навреш на българските ментета по 400-500 лв дето вървят и докато ти паднат вратите на главата

Коментар

Най-добрата марка която произвежда тези панти е LSD

Коментар

Пнизчийско си е, май-малкото е, че винаги ще си намеря място на паркинга 1000 добре, ама гледам в тунинг бе-ге някви цени на половината на стилчо, то аз после кола ли да продавам или врати за стило

Коментар

Внимавай много, щото едно момче от тунинг форума с Клио така изгоря...някакви стари раждясали панти...вратите увисвали..калника стърчи...потърси и ше намериш темата в тунинга.

Коментар

coolboby написа:
                Внимавай много, щото едно момче от тунинг форума с Клио така изгоря...някакви стари раждясали панти...вратите увисвали..калника стърчи...потърси и ше намериш темата в тунинга.
                Хехеех а аз мога само да допълня пази се от fens_ тоя е "майстора" на клиото.Нищо лично ама тоя е майстор колкот аз съм трамвай Това е не само мое мнение
                кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

rercho написа:
                  coolboby написа:
                  Хехеех а аз мога само да допълня пази се от fens_ тоя е "майстора" на клиото.Нищо лично ама тоя е майстор колкот аз съм трамвай Това е не само мое мнение
                  Тоя не беше ли бояджия бе, какви врати пък сега!
                  Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

с

Stoyan_68 написа:
                    rercho написа:
                    coolboby написа:
                    Тоя не беше ли бояджия бе, какви врати пък сега!
                    Той всичко прави,нали е майстор
                    Nissan Primera 1.6 16v P11
                    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Той май беше някви фирми Фенс тунинг ако не се лъжа.Бая неща се оказа че прави в тунинг бг.Дечурлигата се навързаха там :D

Коментар

Не ходете НИКОГА при fens_

Коментар

Някой ако си е сложил на количката може ли да покаже снимки и колко кинти му е излезнало, че почвате да ме дразните самол с тая тема
                          Subaru B9 tribeca 3.0
                          Peugeot 307 04
                          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Sparco_Racing написа:
                            е ти нему ли беше съдружник на фенса ?

Коментар

stefcho_sm написа:
                              Sparco_Racing написа:
                              е ти нему ли беше съдружник на фенса ?
                              И аз така си мисля, но явно онова момче верно не струва и са се разделили.
                              >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Working...
                              X