Колега,това са специални панти и се наричат Lambo doors,цените им варират от около 600-1000 лева в зависимост от качеството.Във всяка тунинг фирма ги слагат .Пинизчийско е
Пнизчийско си е, май-малкото е, че винаги ще си намеря място на паркинга 1000 добре, ама гледам в тунинг бе-ге някви цени на половината на стилчо, то аз после кола ли да продавам или врати за стило
Внимавай много, щото едно момче от тунинг форума с Клио така изгоря...някакви стари раждясали панти...вратите увисвали..калника стърчи...потърси и ше намериш темата в тунинга.
Внимавай много, щото едно момче от тунинг форума с Клио така изгоря...някакви стари раждясали панти...вратите увисвали..калника стърчи...потърси и ше намериш темата в тунинга.
Хехеех а аз мога само да допълня пази се от fens_ тоя е "майстора" на клиото.Нищо лично ама тоя е майстор колкот аз съм трамвай Това е не само мое мнение
кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Хехеех а аз мога само да допълня пази се от fens_ тоя е "майстора" на клиото.Нищо лично ама тоя е майстор колкот аз съм трамвай Това е не само мое мнение
Коментар