Айде аз повече няма да критикувам че да не прекаля.Ще кажа само.Успех в начинанията които си започнал и искаш да постигнеш.И няма нищо по сладко от това да вложиш средства в колата си от собствения си труд.Да знеш че си си го постигнал сам. Пък вече на кой му харесва на кой не,то си е въпрос на вкус.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava
Collapse
X
-
"То МОМОТО къде мислиш е правено :D Пък и колко е МОМО :D" Ееее аз говоря за нещо наистина добро... http://www.italiano.ms/pics/po/oracl...34.jpgТова ми е идеала за БРАВОFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:"То МОМОТО къде мислиш е правено :D Пък и колко е МОМО :D" Ееее аз говоря за нещо наистина добро... http://www.italiano.ms/pics/po/oracl...34.jpgТова ми е идеала за БРАВО
Коментар
-
Абе не го приемай като обида а просто забележка но тия стикерчета и лепенки са много претрупани ! И такъв стил тунинг си е чиста проба цигания ! Говоря за надписите.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
" Разликата е само в надписа и в цената(и та грей тва че ти е "марка" гъзарията) :D иначе по пазара ги има същите ментета с други надписи примерно "рейсинг" и подобни " Ааааа манете ги тея рейсинги бе :D:D:D То е толкова грозно тва че по-добре да си нанижа една чушка :D Има голяма разлика....ментетата даже са пластмасови и като им видя гадните недоизгладени ръбчета и ми се пр.сира "m3xo" твойта ръчка каква цена е, и ти отделно ли си я купува?Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Сбъркал си колата, май и форума пич... Тройкааааааааааааааааааа трето поколение немска машина ти требе и стикове за ГоууууууФ, щото количка ще си имаш... италианките не са за такива пернишко-влашки тунинги!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Евала пич, евала за усилията, старанието и желанието! Прави си бравата, тунинговай я, не слушай никого, ама както ти е на сърце, чуваш ли - както ти е на сърце! Пък каквото излезе - такова! Всеки си има вкус, както си има и задник - различни сме! На някои ще се харесаш, на други - не - прави каквото ти подсказва отвътре! Това е все едно да се влюбиш в момиче и останалите да ти кажат - мани я тая - не струва! Но ти си я харесваш! И искаш да изкрещиш на целия свят, как твоето момиче е най-хубавото и колко много я обичаш! :D
Коментар
-
///// написа:Евала пич, евала за усилията, старанието и желанието! Прави си бравата, тунинговай я, не слушай никого, ама както ти е на сърце, чуваш ли - както ти е на сърце! Пък каквото излезе - такова! Всеки си има вкус, както си има и задник - различни сме! На някои ще се харесаш, на други - не - прави каквото ти подсказва отвътре! Това е все едно да се влюбиш в момиче и останалите да ти кажат - мани я тая - не струва! Но ти си я харесваш! И искаш да изкрещиш на целия свят, как твоето момиче е най-хубавото и колко много я обичаш! :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар