Стига бе Хора, не сте ли били млади Не сте ли имали нещо на което да се кефите и да искате да развиватеЗа това съм написал проект, защото не е завършено. Имам още идеи които мисля да реалзирм и постепенно да слагам снимки и да споделям с вас, но като гледам какво стана май най доре е да си изтрия темата и аз и вие да сме спокойни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava
Collapse
X
-
FiFo написа:miro2177 написа:.... който има дава ...Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Колега не ги слушай изобщо....важното е да я правиш така както на теб ти харесва....Аз колата съм я виждал на живо на последната среща в Студентски и си изглежда доста прилично, въпреки че има неща които и на мен не ми харесват.А за баща ти евала на човека, че има и ти дава средства....И аз съм на 21, а преди една година теглих заем за колата и до сега всичките разходи, а те хич не са малко(който не вярва да види в гаража ) съм си ги извадил от собствения джоб с пари които сам съм си изкарал....Естесвено баща ми ми стана гарант за заема, обаче сам си го изплащам....И все пак не е важно от къде набавяш средства...важното е да ги влагаш с любов и да те кефи.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Имам си го един точно такъв у дома скоро ще направи 21, след 2-те рена / първото той си взе заем и си го изплаща още, но зимата един спря в него/ му оставих Пунтото нямаше лепенки, тунинги и CD, всичко си беше оригинално, а сега с лети джанти 15" /май са му малко тежички, ама не се излиза с него на глава/, вече няма и багажник а само тонколони, усилвател незнам си колко вата и т.н. Вдигнах ръце и си казах да прави каквото ще, аз си карам Бравата, а той да си бере гейлето за Пунтото, наистина си работи и си плаща, от време на време влизам в бокса за помощ, ако неможе да се справи, но нали затова ми е син за да му помагам, да е жив и здрав!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Имам си го един точно такъв у дома скоро ще направи 21, след 2-те рена / първото той си взе заем и си го изплаща още, но зимата един спря в него/ му оставих Пунтото нямаше лепенки, тунинги и CD, всичко си беше оригинално, а сега с лети джанти 15" /май са му малко тежички, ама не се излиза с него на глава/, вече няма и багажник а само тонколони, усилвател незнам си колко вата и т.н. Вдигнах ръце и си казах да прави каквото ще, аз си карам Бравата, а той да си бере гейлето за Пунтото, наистина си работи и си плаща, от време на време влизам в бокса за помощ, ако неможе да се справи, но нали затова ми е син за да му помагам, да е жив и здрав!Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Huku написа:Стига бе Хора, не сте ли били млади Не сте ли имали нещо на което да се кефите и да искате да развиватеЗа това съм написал проект, защото не е завършено. Имам още идеи които мисля да реалзирм и постепенно да слагам снимки и да споделям с вас, но като гледам какво стана май най доре е да си изтрия темата и аз и вие да сме спокойни
Коментар
-
Dedra 2.0 написа:Герака как така оставяш вашите да те издържат,а даваш пари за автомобил? Не е ли малко глупаво?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Да това за дръжките винаги ми е харесвало,като се махнат става супер... цък с копченцето и вратата се отваря ,ама скъпо да го е.а...Абе друго си е изчистеното...пък и винаги ще направи впечатление,примерно кога един лост за ръчната е на "Momo" за 100лв ,а не "Чан-Чун" за 10 лв :D:DНе го нападайте момчето (той ша ми е батко сигурно де :D) Много е грозно отстрани като чета на някой "гадния коментар". Такъв му е вкуса..аз съм сигурен че след време с повече средства ще направи колата по добре,пък и след нашите ругатни все нещо ще влезе в главата...ето вижте че е махнал "въздухопроводите" Всичко ще си дойде на мястото...Добре колега важното е желанието ,а ти го имаш...Хубави джанти между другото, и свирката сигурно е мощнаFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар