Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Brava

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стига бе Хора, не сте ли били млади Не сте ли имали нещо на което да се кефите и да искате да развиватеЗа това съм написал проект, защото не е завършено. Имам още идеи които мисля да реалзирм и постепенно да слагам снимки и да споделям с вас, но като гледам какво стана май най доре е да си изтрия темата и аз и вие да сме спокойни

--------------------

Коментар

Какво го оплюхте момчето набързо бре Мене пък джантите ми допадат
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Huku не го взимай на вътре. Просто на колегите не им харесва. И на мен не ми харесва изобщо, ама вече съм си дърт, а разбиранията на хората се променят през поколенията.Важното е на теб да ти харесва и да ти носи удоволствие.Успех
        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

FiFo написа:
          miro2177 написа:
          .... който има дава ...
          Който има дава, но в живота хората не се хвалят и не изпъкват с дадените им подаръци, а с постигнатите неща от тях,със собствения си труд и принос за каквото и да било.
          Да като цяло съм съгласен, човек не трябва да получава вс на готово, но в случая е малко по различно. аз също съм на 21 и колата съм си я купил сам с парите от бригадата в САЩ където ходих. но кой ме изпрати на бригада - баща ми. ако нямаше бригада нямаше да има и кола така че всеки тръгва от някаде в моята кола вс пари където съм вкарал - музика ремонти консумативи застраховки са мои, изкарани, но една част от изгорения бензин е от наще. в тази възраст според мен е нормално такава ситуация за това сее застъпих за колегата виж ако това го разкава човек на 30год. тогава вече е проблем май мн излязохме от темата коелга та китайските лепенки от каде ги гепи :P
          Brava 103HP
          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Колега не ги слушай изобщо....важното е да я правиш така както на теб ти харесва....Аз колата съм я виждал на живо на последната среща в Студентски и си изглежда доста прилично, въпреки че има неща които и на мен не ми харесват.А за баща ти евала на човека, че има и ти дава средства....И аз съм на 21, а преди една година теглих заем за колата и до сега всичките разходи, а те хич не са малко(който не вярва да види в гаража ) съм си ги извадил от собствения джоб с пари които сам съм си изкарал....Естесвено баща ми ми стана гарант за заема, обаче сам си го изплащам....И все пак не е важно от къде набавяш средства...важното е да ги влагаш с любов и да те кефи.
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Имам си го един точно такъв у дома скоро ще направи 21, след 2-те рена / първото той си взе заем и си го изплаща още, но зимата един спря в него/ му оставих Пунтото нямаше лепенки, тунинги и CD, всичко си беше оригинално, а сега с лети джанти 15" /май са му малко тежички, ама не се излиза с него на глава/, вече няма и багажник а само тонколони, усилвател незнам си колко вата и т.н. Вдигнах ръце и си казах да прави каквото ще, аз си карам Бравата, а той да си бере гейлето за Пунтото, наистина си работи и си плаща, от време на време влизам в бокса за помощ, ако неможе да се справи, но нали затова ми е син за да му помагам, да е жив и здрав!
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                Имам си го един точно такъв у дома скоро ще направи 21, след 2-те рена / първото той си взе заем и си го изплаща още, но зимата един спря в него/ му оставих Пунтото нямаше лепенки, тунинги и CD, всичко си беше оригинално, а сега с лети джанти 15" /май са му малко тежички, ама не се излиза с него на глава/, вече няма и багажник а само тонколони, усилвател незнам си колко вата и т.н. Вдигнах ръце и си казах да прави каквото ще, аз си карам Бравата, а той да си бере гейлето за Пунтото, наистина си работи и си плаща, от време на време влизам в бокса за помощ, ако неможе да се справи, но нали затова ми е син за да му помагам, да е жив и здрав!
                Е те джантите са задължителни за нас младежите :D ...иначе и аз не се оплаквам...наште когато трябва помагат, а не е малко и това, че ме издържат докато следвам
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Герака как така оставяш вашите да те издържат,а даваш пари за автомобил? Не е ли малко глупаво?

Коментар

Huku написа:
                    Стига бе Хора, не сте ли били млади Не сте ли имали нещо на което да се кефите и да искате да развиватеЗа това съм написал проект, защото не е завършено. Имам още идеи които мисля да реалзирм и постепенно да слагам снимки и да споделям с вас, но като гледам какво стана май най доре е да си изтрия темата и аз и вие да сме спокойни
                    Аз нямам нищо против желанието ти да променяш колата. И не виждам смисъл да коментираме кой ти дава пари и кой не. Това си е твой проблем. Но не мога да не се възмутя на това което правиш. Съжалявам, но колата заприличва все повече на цигански катун. Сега може да се обидиш, но си мисля, че ти го казвам за добро. Минал съм и аз по тоя път. Правил съм вече две коли. Затова ти казвам какво мисля, а то е, че с тия черни брони колата изглежда ужасно. Коли с черни брони се правеха преди 20 и повече години! Сега ако нямаш пари да я боядисаш ок, но не казваи, че така е по-хубаво. Сигурен съм че и теб не те кефи. Лепенките са брутални! Извиняваи ама е станало баш като мега бръз голф. Въздуховодите са плаче майка. Всичко лъха на ефтиния, илиянци тунинг, нещата седят като обрив на гладко дупе, сичко е нахвърляно и няма никаква линия и съответствие. Ужасно е. Няма грам естетика и стил. Ако искаш да правиш негативен тунинг и с това да си различен ОК, ама не мисля, че си струва. От всичко само джантите са ОК. Надявам се да ме разбереш правилно. Приеми го като приятелски съвет. Направи нещо истинско макар и по-бавно отколкото това! Ако сега не ме разбереш ще го разбереш след време и ще те е яд за изгуеното време и пари. Поздрави и успех!
                    KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                    Land Rover Discovery 2.5TD '94
                    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                    EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Dedra 2.0 написа:
                      Герака как така оставяш вашите да те издържат,а даваш пари за автомобил? Не е ли малко глупаво?
                      Ами гледай сега....Имаме уговорка с нашите, че докато се дипломирам ще ми дават някакви пари на месец(не знам дали издръжка е най-правилната дума)...До къде ще ми стигат, по какъв начин ще ги харча, как ще живея аз си правя сметката...Също така при покупката на колата пак имахме уговорка....Да не ги закачам за гориво, ремонти,вноски по кредита и други такива работи...Казаха ми "Ако работиш и си изкарваш пари ще си караш колата.

Коментар

Абе незнам каква е колата и на кои му харесва и на кои не ама мога да кажа само едно.ГОТИНИ ТРОМБИ
                        кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

Поздрави и успех!
                          Може и да си прав, не знам. След 5-6 години мога и да го осъзная А иначе проекта за напред ми е да си взема крило и други брони и да боядисам цялата кола черна

--------------------

Коментар

Замислял ли си се , че тунинг може да значи и изчистване на всичко по колата ( лепенки, надписи, емблеми , дръжки). Опитай, сигурен съм , че ще ти хареса повече.
                            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Да това за дръжките винаги ми е харесвало,като се махнат става супер... цък с копченцето и вратата се отваря ,ама скъпо да го е.а...Абе друго си е изчистеното...пък и винаги ще направи впечатление,примерно кога един лост за ръчната е на "Momo" за 100лв ,а не "Чан-Чун" за 10 лв :D:DНе го нападайте момчето (той ша ми е батко сигурно де :D) Много е грозно отстрани като чета на някой "гадния коментар". Такъв му е вкуса..аз съм сигурен че след време с повече средства ще направи колата по добре,пък и след нашите ругатни все нещо ще влезе в главата...ето вижте че е махнал "въздухопроводите" Всичко ще си дойде на мястото...Добре колега важното е желанието ,а ти го имаш...Хубави джанти между другото, и свирката сигурно е мощна
                              Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                              Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                              Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

PaUnOff написа:
                                Абе друго си е изчистеното...пък и винаги ще направи впечатление,примерно кога един лост за ръчната е на "Momo" за 100лв ,а не "Чан-Чун" за 10 лв :D:D
                                То МОМОТО къде мислиш е правено :D Пък и колко е МОМО :D

Коментар

Working...
                                X