Просто реших да се похваля какво си сложих на колицата...Има много добър вид ,не излиза на повече от 1-2 см от края на бронята и не седи прекалено надолу!За звукът ... понеже не исках да реве като тези на БМВ-тата и Голфо-вете, дето ги слагат, дълго избирах и търсих мнения за дадени гърнета и се спрях на това - до към 3000 оборота се чува, че не е стандартното гърне, но след това става по-тихичко, което много ме радва! Като цяло звукът е по-плътен, дори след посочените обороти! Ясно ми е, че е повече за вид отколкото пърформънс, но не ми се даваха 600 лв. + за цялата генерация!Като цяло гърненцето е с доста добър вид и вади приличен звук ... ето и няколко снимки ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гърненце...
Collapse
X
-
Re: Гърненце...
Predatorsi написа:Просто реших да се похваля какво си сложих на колицата...Има много добър вид ,не излиза на повече от 1-2 см от края на бронята и не седи прекалено надолу!За звукът ... понеже не исках да реве като тези на БМВ-тата и Голфо-вете дето ги слагат ,дълго избирах и търсих мнения за дадени гърнета и се спрях на това - до към 3000 оборота се чува че не е стандартното гърне но след това става по-тихичко ,което много ме радва!Като цяло звукът е по-плътен ,дори след посочените обороти!Ясно ми е че е повече за вид отколкото пърформънс ,но не ми се даваха 600лв. + за цялата генерация!Като цяло гърненцето е с доста добър вид и вади приличен звук ... ето и няколко снимки ...Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
-
Мерси ,колега! Гърнето струва 65 лв., с доставката от София стана 75 лв., а за слагането ми взеха 25 лв. понеже трябваше да се слага една тръба, че е по-късо от стандартното гърне, та всичко легна точно 100 лв.!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Мерси ,колега! Гърнето струва 65 лв., с доставката от София стана 75 лв., а за слагането ми взеха 25 лв. понеже трябваше да се слага една тръба, че е по-късо от стандартното гърне, та всичко легна точно 100 лв.!Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
darkveidar написа:И все пак си е "пърдялник" на предишната кола (Типо) имах подобно направо ми наду главата Особено на газ пърди още повече на сегашната (темпра) и пари да ми дават не бих си сложил Ама иначе честито деFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар