Здравеите колеги!Искам да сложа спортен филтар на FIAT BRAVA 1,4 12V.Молбата ми е ако имате снимки да ги качите за да взема малко идеи и да ми доиде вдъхновението.А които иска може и да си каже мнението(дали ще има някакъв ефект от този филтар или не).Ако може и малко инфо за марки и цени на отделните компоненти!!!!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортен филтър на Fiat Brava 1.4 12V
Collapse
X
-
sUkI
-
sUkI
Това не е проблем,слагаш го и отиваш газаджийте да ти я настроят газта,а ,че с филтър гори повече тва са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ,гори повече щот всеки кат сложи конус са кефи на звука и я настъпва до дупка колата
Коментар
-
ЕТО КАКВИ МАДУЛИ СИ ХАРЕСАХ
Благодаря за мненията ви колеги ето аз какво си харесах.Като качество изобщо не мисля че трябва да се сравняват с K&N но аз не търся по голяма мощност а по СПОРТЕН звук(според вас дали с този филтър ще има разлика в звученето)?Дали изобщо си заслужава да пробвам с тези ефтинии???
Коментар
-
sUkI
Колега,ще постигнеш "спортния звук",но помисли за двигателя...филтъра може да е пропусклив,но няма да спира микроскопичните боклуци...И от този предпазител нямаш нужда,защото се нагрява...Колегата @Trojaneca е пробвал и ми каза,че ефекта от това чудо е нулев...
Коментар
-
Момчета , не си играите с тия филтри по 15-20 лева , просто след време изкачат доста неочаквани проблеми именно затова ,че филтьра е менте. Личен пример ще ти дам имах преди известно време Мареа 2.0 20в и викам да си взема 1 ментерлак...верно звук голям особенно на 5-така..... Но след време мареата зе да патка и прекьсва , отварям аз гледам дебитомера целия черен на мрежата + някои друг доста солиден боклук. И след тази "тунинг проява" дадох скромните 340 лева за дебитомер. Сега карам Фиат Стило ЖТД и сьм с панел ЖР филтьр на мястото на оригиналния в кутията. Доволен сьм има за мен осезаема разлика има , автомобила не ми е вдигнал грам разход.
Коментар
-
Dakataaa написа:Момчета , не си играите с тия филтри по 15-20 лева , просто след време изкачат доста неочаквани проблеми именно затова ,че филтьра е менте. Личен пример ще ти дам имах преди известно време Мареа 2.0 20в и викам да си взема 1 ментерлак...верно звук голям особенно на 5-така..... Но след време мареата зе да патка и прекьсва , отварям аз гледам дебитомера целия черен на мрежата + някои друг доста солиден боклук. И след тази "тунинг проява" дадох скромните 340 лева за дебитомер. Сега карам Фиат Стило ЖТД и сьм с панел ЖР филтьр на мястото на оригиналния в кутията. Доволен сьм има за мен осезаема разлика има , автомобила не ми е вдигнал грам разход.
Коментар
-
vsd написа:Е въпроса е не само дебитомера, а всички боклуци, които ще ходят при двигателя.
Коментар
-
Dakataaa написа:vsd написа:Е въпроса е не само дебитомера, а всички боклуци, които ще ходят при двигателя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар