Здравейте колеги,Дойде време да пипна купето.Ходих в една тунинг фирма и ми предложиха два вариянта.А именно чип или Power Box на SKN.До колкото ги разбрах пауър бокса се слага и не се пипа нищо по заводските настройки на колата за разлика от чипа.На цена са почти еднакви около 1200 евро с монтаж,настройки и проверка на дино,като крайни показатели също.Като краен резултат ми казаха около 390 Nm и 205 kW Та се чудя какво да сложа и дали въобще си заслужава?Правиха пълна проверка на двигателя и на турбото и всичко е перфектно (слава богу).Колата е Fiat Coupe 2.0 20v Turbo.P.S. Колата и сега върви перфектно,но все ми се иска повече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чип или Power Box?!?
Collapse
X
-
Чип или Power Box?!?
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!Етикети: –
-
205kW - 278 к.с. са твърде непостижими за оригиналното турбо.около 250-тина коня му са максималните възможности.Има чип за около 250к.с. за направо символична цена, сравнена с тези 1200 Е които ти искат.Почти всички Купета в Кралството си джиткат с него.Само един по-голям интеркулер трябва да сложиш отпред.
-
Hier hast du genug zu lesen. Powerbox ist Scheisse. SKN macht NUR Chip bzw. Software und kein Pboxhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34384прочети само информацията за видовете чип и съветите как да го избереш. Не става дума за реклама. 1200 ешро са прекалено много. ТÜV има ли ?За тич пари требва направо да ти покрият Eintragung-a в документите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар