Тука всеки изка да качи някоколко коня , аз изкам да сваляи така на моито ГТ турбото помпи над 1.6 ( не беше така като го купих) и като влезе в червеното и много ми обедява сместа и припуква Как да намаля налягането на турбото щото много помпа а над 1.6 на овербуст ми се вижда много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Турбото на GT
Collapse
X
-
Re: Турбото на GT
WhitePower написа:Тука всеки изка да качи някоклоко коня , аз изкам да сваляи така на моито ГТ турбото помпи над 1.6 ( не беше така като го купих) и като влезе в червеното и много ми обедява сместа и припуква Как да намаля налягането на турбото щото много помпа а над 1.6 на овербуст ми се вижда много
Коментар
-
UNO TURBO i.e MK1
Zna4i stava vupros za unoto s turbo mk1 staroto ima problem ima nekva trubi4ka koqto otiva kum nego koqto e spukana i isti4a VODA ot cqlata sistema kakva e procedyrata.. svalq se i se zapu6va ili...... i sasto nesto vie v samata turnina na kakvo se dulji tova ???? kak moga da uveli4a malko nalqganeto mislq 4e e malko nekade 0.7Правилата на Форума
Коментар
-
Re: UNO TURBO i.e MK1
jorko написа:jikata написа:....fiat16v написа:..........4 бири и турбината да свири
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар