Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги помагайте моля ви, мерак ми е за крома 4х4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги помагайте моля ви, мерак ми е за крома 4х4

Meчта ми е,кромката ми 2500 td да се движи с 4-ри задвижващи колелета, зарибен от форума, виждам, че мисията е вЪзможа, помогнете ми, дайте съвет за присаждането, донора, техническа информация.Умолявам ви.

Дане кажа никакъв,но почти невъзможно да стане въобще.По въпрос за донорство от Темпра 4х4,напълно невъзможно.Двете коли са с абсолютно различно окачване.Твоята кола не е правилната за конверсия
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

все пак ми разесни малко,скоросната кутия,деференциал,кардан,полуоски,как седи при коли 4х4 принципа,технически сам на ясно.Тогава от каква е най-лесно и близко по окачване,може да стане.Казаха ми че мотора е същия кат от рено шафран,да не от тва.

Коментар

Задно окачване и диф ще трябва да станат от Делта/Призма Интеграле, обаче няма как да присъединиш кутията към твоя мотор, ако пък може ще е лудо и сложно приспособяване.
        sigpic
        Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
        475HP 11,5/1,9/191
        YouTube

Коментар

vin_d написа:
          все пак ми разесни малко,скоросната кутия,деференциал,кардан,полуоски,как седи при коли 4х4 принципа,технически сам на ясно.Тогава от каква е най-лесно и близко по окачване,може да стане.Казаха ми че мотора е същия кат от рено шафран,да не от тва.
          На кромата става 4х4 от 164-ка Q4, но са много редки !!!Ако все пак намериш незнам кое ще е по-правилно:1) да си намериш 164-ка Q4 3.0 V6 и да си я караш нея(това е колата, която е най-близко до кромата и е 4х4)2) да си намериш 164-ка Q4 3.0 V6 и да я опоскаш и приспособиш 4х4-то към дизела ти(много трудно си го представям)3) да си намериш 164-ка Q4 3.0 V6 и да прехвърлиш всичко на Кромата и да стане уникат4) няма да продължавам Първите 3 опции са напълно възможни, но проблема, е че ще ти трябва цяла 164-ка Q4 (за добро или за лошо незнам :D )
          PUNTO ZERO

Коментар

Working...
          X