това е леко сапитване да видим дали тази тема може да оцелее в тунинг разделастава вьпрос за на жената бравото 105JTDкупил сьм браво 105 и ми се ще малко да се позасиликато за начало смятам да му сложа внт 20която се нуждае от разни модификациии задьлжително да е с блоуофффискам приятния звук на сьскащото турбоооза сега колата е само сьс софтисках да проверя дали е чипвана в италия но се учудих че ония идиоти не са я баралище я подьржам сьс снимкипроекта го захващам тези дни и разврьската няма да е по-дьлга от 2 месеца
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лек тунинг браво JTD105
Collapse
X
-
Re: Лек тунинг браво JTD105
kombito-tdi написа:смятам да му сложа внт 20
Коментар
-
И аз ще следя с интерес! Софта ти ли си го смени или се довери на някой?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
това е колата когато доиде от италия тия са бахти и идиотите преди когато внасях коли предпочитах холандия вместо германия пьк за онея гнилочи от австрия да не говоримма тея италиянсите са мьрди и половина когато я взехме колата беше пред свьршен факт бях дал 3000лв напред само на чесна дума че колата е суперпьк то доиде купчина скрап колата вьобще не може да откьсне викам само да се прибирем и да я кача на боша че се изнервями кво да ми покаже боша дебитомер тея ма много прости индиянци или италиянци незнам обьрнали дебитомера обратнообьрнах го почистих го и кво качвам го и тьлен боклук добре че имам оше няколко за продан и слагам един от тяхколата се дьржи добре но не е това което очаквам от този мотори взимам ето този уред много готин уред предпочитам го пред ония дето са в обд2 буксатаняколко теста и резултата е добьр но пак не е това което очаквам от мотораидва едно момче с голф 3 абф ако не ви говори нищо това е 2000 16 150ксслагах му регулатораре да го засичем с регулатор и без регулаторвикам няма време даи само с регулатора и резултата е на трета почва леко да ми дьрпа и ми прави кола и половина на 1/4 миляне ми е останало време да сваля да погледна катализатора и тои трябва да хваща пьтягенерацията трябва да е права трьба с малко краино гьрнетурбинката от фиатчето ще фаща пьтяприготвил сьм ето това проблема е че турбината се управлява с вакум и тук трябва да се прави да работи с наляганесофта не е проблем правил сьм над 50 жтд правя всякакьв софт за всякакви бараки широколентова сонда няма да ми трябва :Dтунинговам си колите за удоволствие
някои с турбо други с чип
Коментар
-
Браво колега , за турбото което е с VNT и се командва с вакуум , можеш да сложиш гейт от друго турбо който работи на налягане. Ще падне малко игра докато се настрои .Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
2she написа:ici написа:kombito-tdi написа:широколентова сонда няма да ми трябва :D
Коментар
-
знаяи пак ви казвам че такьв боклук не ми е нужен имам приятел които работи на прегледите но вьпреки това ще я настроивам по пушилката като максимума е две педи и то не много черен пушекутре ако ми остане време о почвамще сваля турбината за да направя фланците или ще сменя манщоните на вьншните карета и цялата генерация за преходник ще ви покажа тази снимка да се вземе в предвид какво трябва да се направитунинговам си колите за удоволствие
Коментар
-
kombito-tdi написа:знаяи пак ви казвам че такьв боклук не ми е нужен имам приятел които работи на прегледите но вьпреки това ще я настроивам по пушилката като максимума е две педи и то не много черен пушек
Коментар
-
колега, ако искаш да помогнеш с радост ще приема твоята помощпиши на лични даи едно мтелско телефонче, че ми е по на сметка и ще ти звьнна да се разберем хем да помогнеш малко че на добри (брикета) ша му слагаме турбо на бмв 320 винаги съм тьрсил хора с които мога да говоря на темата тунингтунинговам си колите за удоволствие
Коментар
-
kombito-tdi написа:колега ако искаш да помогнеш с радост ще приема твоята помошпиши на лични даи едно мтелско телефонче че ми е по на сметка и ще ти звьнна да се разберем хем да помогнеш малко че на добри (брикета) ша му слагаме турбо на бмв 320 винаги ссьм тьрсил хора с които мога да говоря на темата тунингФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар