ХАХХАХААХАХаХАХАХАХх дръж ме майко, ям паркет. Тая тема сериозна ли е ????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лек тунинг браво JTD105
Collapse
X
-
много залухава тема, според мене е ебати циганията...на такива проекти знаете ли как им се вика - СБИРЩАЙН, поне аз така го усещам, дано греша мисля че е достатъчно една 1749v и нещата си застават по мястото малко му трябва на тоя мотор едно хубаво отпушване и тръгва добре.leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Аз се спрях пък на охлюв от Алфа 156 2.4 жтд GT2256V, сега е темата да изпозлвам на колегата да попитам ще има ли проблеми да се насади на мойта кола, на добри пари ми я дават и не изглежда лошо няма луфтове втулките са читави, някой слагал ли е или аз ше съм първия, ще издържи ли мотора за леко ъпгрейдване ?leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Аз се спрях пък на охлюв от Алфа 156 2.4 жтд GT2256V, сега е темата да изпозлвам на колегата да попитам ще има ли проблеми да се насади на мойта кола, на добри пари ми я дават и не изглежда лошо няма луфтове втулките са читави, някой слагал ли е или аз ше съм първия, ще издържи ли мотора за леко ъпгрейдване ?
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Аз се спрях пък на охлюв от Алфа 156 2.4 жтд GT2256V, сега е темата да изпозлвам на колегата да попитам ще има ли проблеми да се насади на мойта кола, на добри пари ми я дават и не изглежда лошо няма луфтове втулките са читави, някой слагал ли е или аз ше съм първия, ще издържи ли мотора за леко ъпгрейдване ?
Коментар
-
имам два въпроса към комбито-тди1. на заводската турбина 1544H става ли да се сложи блоу-оф при положение че се управлява с вакуум или трябва да слагам такава като твойта с гейт за да може да съска2. и ако стане кажи как си го направил че да сложа и азleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Абе що пишете глупости (спамите) в на Иван темата.Залухана била,цигания,някои пък паркет яли Ми като не ви харесва не я четете и не пишете в нея. Тая тема е от 2008 година.Тогава някои от вас не са знаели какво е то комън рейл и има ли почва у нас (то някои и сега не знаят).Най-добре темата да се поразчисти и да се заключи.Краен вариант е да се изтрие като е толкова неприятна и некадърно написана.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар