Atanas71 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лек тунинг браво JTD105
Collapse
X
-
ico83 написа:Atanas71 написа:ico83 написа:Atanas71 написа:ico83 написа:Ванка няма ли да е по добре да махнеш кутията на филтъра ще дърпа повече въздух и по студенФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
за сега не е проблемен два дена буксуваше но се окарапьк и тва не е реисинг автомобил през седмицата си е нормална грацка кола а сьбота и неделя вижда зор малко на калояново му идва в повече но за сега е добре това че няма да кара много си е истина но колкото изкаратунинговам си колите за удоволствие
някои с турбо други с чип
Коментар
-
vsd написа:kombito-tdi попаднах пак на клиповете с турбината и случайно видях че оборотомера е до 8000 rpm. Аз ли бъркам нещо или?
Коментар
-
vsd написа:Аз имам предвид това клипчеhttp://vbox7.com/play:ce05abdc
Коментар
-
kombito-tdi написа:модифицирането на софта е направено изцяло вьрху оригиналния софт като са изгладени всички децки болесто на софта колекторите не сьм забелязьл да стават червени или да загряват прекалено
Коментар
-
kombito-tdi написа:...ако има кандидати да помогнат за софта много ще се радвам обяснете ми как да кача оригиналния фаил някьде за да го теглите и да помагате
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар