Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лек тунинг браво JTD105

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Atanas71 написа:
    ico83 написа:
    Atanas71 написа:
    ico83 написа:
    Ванка няма ли да е по добре да махнеш кутията на филтъра ще дърпа повече въздух и по студен
    И да я даде на мен че моята е счупена
    а, ти си бил жив бе човек. Кутията ли ти е счупена?Ако да, слагай конус!
    Не не кутията си искам , утре ще се завъртя покрай Бравото на оглед
    да доида и аз да го залисвам :D :D :D
    BMW E39 2.5I
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

ico83 написа:
      Atanas71 написа:
      ico83 написа:
      Atanas71 написа:
      ico83 написа:
      Ванка няма ли да е по добре да махнеш кутията на филтъра ще дърпа повече въздух и по студен
      И да я даде на мен че моята е счупена
      а, ти си бил жив бе човек. Кутията ли ти е счупена?Ако да, слагай конус!
      Не не кутията си искам , утре ще се завъртя покрай Бравото на оглед
      да доида и аз да го залисвам :D :D :D
      Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

vsd написа:
        @kombito-tdiА съединителя какво ще го правиш. Той на агресивен ремап не издържа. А с още повече мощност съвсем ще сдаде багажа.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

за сега не е проблемен два дена буксуваше но се окарапьк и тва не е реисинг автомобил през седмицата си е нормална грацка кола а сьбота и неделя вижда зор малко на калояново му идва в повече но за сега е добре това че няма да кара много си е истина но колкото изкара
          тунинговам си колите за удоволствие
          някои с турбо други с чип

Коментар

Ясно, мерси за отговора.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kombito-tdi попаднах пак на клиповете с турбината и случайно видях че оборотомера е до 8000 rpm. Аз ли бъркам нещо или?
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                kombito-tdi попаднах пак на клиповете с турбината и случайно видях че оборотомера е до 8000 rpm. Аз ли бъркам нещо или?
                Аз пък едвам виждам стрелката на оборотомера камо ли до колко оборота е.Тевница ми е нещо. На мен пък ми е интересно друго.На презен ход турбината гледам спокойно си прави 1.3-1.4 бара.Ми под товар би трябвало да прави 1.5-1.6 бара някъде.Може и да се лъжа.Но при положение че МАП-а е до 2.5 бара абсолютно налягане не влиза ли в авариен режим мотора?Или си го сменил с такъв до 3 бара,а?Сигурно бая понавървява това Браво.Поздрави. :P

Коментар

Аз имам предвид това клипчеhttp://vbox7.com/play:ce05abdc
                  FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                    Аз имам предвид това клипчеhttp://vbox7.com/play:ce05abdc
                    Да,де и аз за него говоря.То те са 2 клипчетата.Аз честно си казвам не виждам почти нищо от оборотомера.Само лекичко стрелката.

Коментар

8к дизел ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

таблото е бензиново турбината работи на 1.5 барако мине 1.55 би трябвало да влиза в авариен режим
                        тунинговам си колите за удоволствие
                        някои с турбо други с чип

Коментар

Може ли някой клип в движение?
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

колега и аз карам браво жтд100коня и го ремапнах,колата се даржи много добре но вече ми се гледа слабичка исам решил да слагам по голяма тирбина и челен итеркулер,но незнам каква турбина да взема ако някой може да ме насочи и да ли трябва да сменям дзите !!!!!!

Коментар

kombito-tdi написа:
                              модифицирането на софта е направено изцяло вьрху оригиналния софт като са изгладени всички децки болесто на софта колекторите не сьм забелязьл да стават червени или да загряват прекалено
                              Детски болести ? Може ли малко разяснение ?На снимката на въздушния филтър си махнал въздухозаборника, който отива до предната решетка ? Той май излизаше от капака на кутията де... Така ли ще го оставиш или ще правиш подобрения и там ? Няма ли да е по-добре да се затвори филтъра в оригиналната кутия ? Много лайкски въпроси, много нещо Искаме клипчета в движение :D
                              In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

kombito-tdi написа:
                                ...ако има кандидати да помогнат за софта много ще се радвам обяснете ми как да кача оригиналния фаил някьде за да го теглите и да помагате
                                Случайно попаднах на тая тема и останах с доста лоши впечетления и моя съвет към ТУНЕРА,МАПЕРА без лоши чувства е да помоли модераторите да я изтрият за негово добро!Бях се обосновал,ама го изтрих..ако толкова държиш ще го напиша отновоПоздрави www.VRPerformance.net
                                VRPerformance - Чип тунинг и ДПФ Премахване в Русе

Коментар

Working...
                                X