Колега как върви проекта. Пусна ли в действие новия сервиз
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лек тунинг браво JTD105
Collapse
X
-
Atanas71 написа:Колега как върви проекта. Пусна ли в действие новия сервизAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Колеги,чета с интерес всички теми които са свързани с подобряване силовите характеристики на ДВГ и особено на дизеловите двигатели.Чета и тази тема.Прави ми впечатление непрекъснатото споменаване на термините широколентова сонда,ламбда коефициенти,богата смес,бедна смес и т.н.Искам някой от изявените мапери,ремапери и колеги които се занимават с това да обяснят какво значи бедна и богата смес при дизеловия двигател.Но не с общи приказки,а с цифри за да няма излишни недоразумения и спорове.При бензиновите ДВГ нещата са ясни.Когато се каже нормална смес това значи ламбда=1,бедна смес ламбда>1,богата смес ламбда<1.Какви са ЦИФРИТЕ при дизеловия двигател за да може да кажем кога една смес е богата и кога бедна.И кой е критерия за нормална смес???Много Ви моля помислете и отговорете.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Колеги,чета с интерес всички теми които са свързани с подобряване силовите характеристики на ДВГ и особено на дизеловите двигатели.Чета и тази тема.Прави ми впечатление непрекъснатото споменаване на термините широколентова сонда,ламбда коефициенти,богата смес,бедна смес и т.н.Искам някой от изявените мапери,ремапери и колеги които се занимават с това да обяснят какво значи бедна и богата смес при дизеловия двигател.Но не с общи приказки,а с цифри за да няма излишни недоразумения и спорове.При бензиновите ДВГ нещата са ясни.Когато се каже нормална смес това значи ламбда=1,бедна смес ламбда>1,богата смес ламбда<1.Какви са ЦИФРИТЕ при дизеловия двигател за да може да кажем кога една смес е богата и кога бедна.И кой е критерия за нормална смес???Много Ви моля помислете и отговорете.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
@БОКолега,задържам отговора си по изложеното от теб с желанието някой от изявените мапери да изкаже мнене и след това съвместно да го обсъдиме.Много бих искал да се изкажат тези,които ползват широколентови сонди за настройка,тези които си правят настройките по дължината на пушека и т.н.А специално към теб ти насочвам вниманието към конкретния ми въпрос от поста ми Какви са ЦИФРИТЕ при дизеловия двигател за да може да кажем кога една смес е богата и кога бедна.И кой е критерия за нормална смес???Много Ви моля помислете и отговорете.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:@БОКолега,задържам отговора си по изложеното от теб с желанието някой от изявените мапери да изкаже мнене и след това съвместно да го обсъдиме.Много бих искал да се изкажат тези,които ползват широколентови сонди за настройка,тези които си правят настройките по дължината на пушека и т.н.А специално към теб ти насочвам вниманието към конкретния ми въпрос от поста ми Какви са ЦИФРИТЕ при дизеловия двигател за да може да кажем кога една смес е богата и кога бедна.И кой е критерия за нормална смес???Много Ви моля помислете и отговорете.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Stefan Hadjov написа:@БОКолега,задържам отговора си по изложеното от теб с желанието някой от изявените мапери да изкаже мнене и след това съвместно да го обсъдиме.Много бих искал да се изкажат тези,които ползват широколентови сонди за настройка,тези които си правят настройките по дължината на пушека и т.н.А специално към теб ти насочвам вниманието към конкретния ми въпрос от поста ми Какви са ЦИФРИТЕ при дизеловия двигател за да може да кажем кога една смес е богата и кога бедна.И кой е критерия за нормална смес???Много Ви моля помислете и отговорете.
Коментар
-
Atanas71 написа::D Лелее как сте оплескали темата на колегата.И всички питат ли питат Мапери ремапери да го попитам аз сега господина [както той ме пита в една друга тема] какви са тези названия да ги разтълкува Стига си питал по темите обучаваш ли се или предимно търсиш спора да се заформи.Човека е пуснал тема да покаже на всички своя проект и реализацията му . Господин Хаджов отворете си тема и задайте въпросите си дано някой ви отговори и както казах те, едни го правят любителски други за Фън терети си вадят хляба с това . Затова как си помислихте даже че точно тук в тази тема на вас някой трябва да ви отговаря на въпросите :D Темата е със съвсем друга цел не образователна
Коментар
-
добре че са колегите да ме подсещат че трябва да се пише нещо :D днес ако не беше колегата ми изпрател линк кьм темата в скаипа едва ли щях да ти отговоря и днес око може господин хаджов да конкретизираш вьпроса си мисьлта ми е в какви единици искаш да ти се отговори или да се придьржаме кьм твоите изпитани методи да се мери с волтмерто от волтмера по-точно няма както си мерим мафа така и импулса на дюзата сьжалявам че немога да ти отговоря но скоро ще се опитам само да определим мерните единици и примерно да си пуснеш една тема примерно в дизели (да не ми цапаш моята )и когато имам време обещавам и ако колегите са така добри да ме подсещат с удоволствие бих ви поднесьл синтезирана и конкретна информация сьжалявам че не сьм постоянно вьв форума и ако сте забелязали влизам вьв форума и си попьлвам темата когато има развитие по проекта ми аз се чудих тази вечер що ма бьзикат колегите да идват да помагат то ква била работата искате развитие по темата развитие по великия ми тунинг проектот няколко седмици само си го бутаме бравото насам натам щото всичко му е свалено а само пречи в момента в които направя нещо снимките няма да закьснеятако има кандидати да помогнат за софта много ще се радвам обяснете ми как да кача оригиналния фаил някьде за да го теглите и да помагатеПрикачени файловетунинговам си колите за удоволствие
някои с турбо други с чип
Коментар
-
днес ми остана време и направих преходника от едната турбина кьм другата утре ще направя някоя снимка с колекторите и монтирани на колата мисля до края на седмицата да го изкарам по улиците има доста работа но много се проточи проекта та ще гледам да го завьршатунинговам си колите за удоволствие
някои с турбо други с чип
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар