И така понеже от доста време си правя музиката и долу-горе съм успял и започва следващият етап а именно "колкото повече толкова повече", а именно искам да сложа говорители във вратите но място няма Бях гледал една снимка някъде, че са направени в джоба на вратите (тоест джобът има стойки вградени в него) и изглеждаше като оригинално Та въпроса е има ли такива модели на типо/темпра дето са с място за колони във вратите или трябва сам да си преправям въпросният джоб ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Говорители във вратите на типо/темпра как ?
Collapse
X
-
Re: Говорители във вратите на типо/темпра как ?
darkveidar написа:И така понеже от доста време си правя музиката и долу-горе съм успял и започва следващият етап а именно "колкото повече толкова повече", а именно искам да сложа говорители във вратите но място няма Бях гледал една снимка някъде, че са направени в джоба на вратите (тоест джобът има стойки вградени в него) и изглеждаше като оригинално Та въпроса е има ли такива модели на типо/темпра дето са с място за колони във вратите или трябва сам да си преправям въпросният джоб ?
Коментар
-
Не за комплект Но си е елементарно де.Няма нужда и от преправяне.Просто се изрязва една дупка към вътрешността на вратата и това е.После подложката за да повдигне говорителя и точка.Има също и едни преходници за Хлопел слагат се за да паснат говорители 17 см във вратите им.Само че не знам колко повдигат говорителя от врата.Това е най-елементарния начин.
Коментар
-
Няма оправия за предната линия на Типока според мен.Дупките в таблото ги забравяме по ред причини.Ама и в джобовете на вратите....мойте са се разтропали без музика ,пък какво остава ако сложа говорители.Как ще ги уплътня остава мистика.Също и кабелчето нали трябва да минава от някъде.Ако нямате ел.стъкла става неприятно....
Коментар
-
Единия начин е така http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246763Е другия начин е да се мъчиш със смола http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160407ХАХА питай каквото не ти е ясно да помагам :DTipo 1.4i.e 94 - Alesio, DLS, Pioneer, BRC, NGK....
Коментар
-
Евала ами нещо такова явно ще трябва да правя само че като гледам май си имаш машини за дървообработка малко ще ми е зор да ги оформя но с повечко желание а иначе от горе върхо талашита какво слагаш бинт/стъклена вата и епоксидна смола/кит ли ? Ако имаш още снимки от разни проекти пращай да събирам идеикара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
darkveidar написа:Евала ами нещо такова явно ще трябва да правя само че като гледам май си имаш машини за дървообработка малко ще ми е зор да ги оформя но с повечко желание а иначе от горе върхо талашита какво слагаш бинт/стъклена вата и епоксидна смола/кит ли ? Ако имаш още снимки от разни проекти пращай да събирам идеиTipo 1.4i.e 94 - Alesio, DLS, Pioneer, BRC, NGK....
Коментар
-
Vankata_84 написа:darkveidar написа:Евала ами нещо такова явно ще трябва да правя само че като гледам май си имаш машини за дървообработка малко ще ми е зор да ги оформя но с повечко желание а иначе от горе върхо талашита какво слагаш бинт/стъклена вата и епоксидна смола/кит ли ? Ако имаш още снимки от разни проекти пращай да събирам идеиTipo 1.4i.e 94 - Alesio, DLS, Pioneer, BRC, NGK....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар