Колега мислил ли си за варианта: кори от дедра? Имам странното предчувствие, че "преправянето" ще е само в отварянето на вратата - в щеката до механиката на бравата...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Говорители във вратите на типо/темпра как ?
Collapse
X
-
darkveidar написа:като цяло е добре ,ама е малко прекаленоAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Joro написа:Единственното което не ми е ясно в случая - как е решен проблема със свалянето на прозореца. Или говорителя е специализиран някакъв със малка височина, или който го е правил се е примирил с мисълта, че няма да може да си сваля до долу прозорците.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Колега
Joro написа:pecata написа:elements_of_life написа:Много добра работа!Tempra 1.6 liberty
Коментар
-
Здравей
pecata написа:Стара тема,но интересна.Аз съм се заел с едни джобове от доста време,но се неми харесват и преправям по много пъти.На колегата 1912 ми харесва и бих изкопирал идеята.Колега имаш ли снимки от процеса на изработка ?Tempra 1.6 liberty
Коментар
-
мноо съм зле от към снимки то тия снимки как ги има въобще скийй близък планhttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...66_n.jpgтия малките дупчици ми бяха декоративна решетка която се качва и свалякато на тонколоните на домашните уредбиalfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар