Неверници такива!!!! вижте тука http://www.prospeed.bg/tuning_chip.php?c=50&s=177
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг сервиз Пловдив
Collapse
X
-
Е то хубаво, ама нали се сещаш, че това увеличение от 10 к.с. е само при 5900 оборота, при средните режими мощността едва ли има съществена промяна...660 лв. за нищожно увеличение на мощността и определено повишен разход на гориво(не теоретично, а на практика). Плюс инвестиция за качествен "спортен" филтър става соленичко за резултата, поне за мен. За мен качествено решение на проблема с недостигащата мощност е Купе с охлюв. :D Или смяната на ЕЕПРОМа да е съпроводена с друг филтър, променена изпускателна система за осезаем резултат.
Коментар
-
Както винаги me_to_u пак е критичен, но пък и разкрива истината ---- никога не можеш да си позволиш най-доброто и тръгнеш ли да правиш подобрения всяко едно води след себе си друго и т.н. и т.н. Обаче има и едно друга истина, не можеш за 20лв да си купиш болид от Формула 1(поне аз така си мисля Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 ) Аз само предлагам начин за подобрение, щото конче отук, конче отам и .............е ако ти се дават пари щтото без тях не може.
Коментар
-
Skip написа:Както винаги me_to_u пак е критичен, но пък и разкрива истината ---- никога не можеш да си позволиш най-доброто и тръгнеш ли да правиш подобрения всяко едно води след себе си друго и т.н. и т.н. Обаче има и едно друга истина, не можеш за 20лв да си купиш болид от Формула 1(поне аз така си мисля Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 ) Аз само предлагам начин за подобрение, щото конче отук, конче отам и .............е ако ти се дават пари щтото без тях не може.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар