колеги имам една емблема абарт само че не ми става с емблемата отпред защото е на 2 болта а тази от пред е на 4 ... та някой да даде идея каде да се сложи.На решетката на предната брония дали няма да е добре ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да сложа емблемата ?
Collapse
X
-
И аз си намерих една такава емблема в Смолян в един магазин за части втора ръка!Съвсем случайно попаднах на нея!Мисля да я сложа на показаното място като я залепя!Казаха ми за някакво лепило ,викали му "Течен пирон" ,за първи път го чувам ,но не се влияело от атмосферните условия!Кусура на емблемата ,е че й е паднала боята но това се оправя!Трябва да видя само с каква боя да я боядиша!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Тука и е местото.http://link.marktplaats.nl/203294077ама ти може да я сложиш кадето ти харесваMarea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Tuz4eto написа:колеги просто се отчаях от този прост бг народ сложих си емблемата спирам на центъра и няма и половин час вече емблемата е нямаше ...Tuz4eto написа:няма ли да е мн накичено така ?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Tuz4eto написа:колеги просто се отчаях от този прост бг народ сложих си емблемата спирам на центъра и няма и половин час вече емблемата е нямаше ...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар