Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Двигател от Punto GT на Bravo?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Двигател от Punto GT на Bravo?

ЗдравейтеИнтересува ме дали някой е правил следната интервенция.Браво с двигател от Пунто 1.4 GT?Ако някой го е правил или е запознат с двигателите на двете коли, да каже дали е възможно да се промениПознат ми каза че е възможно дори начина на окачване на двата двигателя например 1.4/1,6/1,8 и това 1.4ГТ на пунтото е еднакво и единствено тряба да се сменят всички карантии, без да се ивършват каквито и да било допълнителни преправки по крепежа на двигателя ...Двигател, комп, скоростна кутия, бензинова помпа...Нещо пропускам ли?

лелеее, не се бях и замислял за такова нещо, но щом са ти казали така, според мен хибридът няма да е много тежък и ще да е с доста приличен вървеж, УСПЕХ, ако си решил да се захванеш с това :D
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

доколкото и аз съм запознат става, но по-лесно ще ти е да турбинираш твоя пък и по-мощно ще стане
      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
        доколкото и аз съм запознат става, но по-лесно ще ти е да турбинираш твоя пък и по-мощно ще стане
        Е моя е 1.4 12V нищо няма да стане...1.4 GТ май е 16V...Иначе, ако не е голяма разправията съм се замислил сериозно и имам кой да ми вкара двигателче, скоростна кутия, помпа, комп и.т.н. отвън

Коментар

ми GТ-то е 8V 1.4 12V в е верно най-бъгавия мотор мислех, че твоя е 1.6 16V
          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
            ми GТ-то е 8V 1.4 12V в е верно най-бъгавия мотор мислех, че твоя е 1.6 16V
            Не е бъгав, просто е най-капризния от поддръжка Ама не знам, като е моно-инжекция, дали някой ще се наеме на турбиниране! Пък и по-евтино излиза да си вкарам двигател отколкото да турбинирам Някой мнение или някъде в чужд форум да е чел няма ли... да сподели и да прочета

Коментар

Working...
            X