Имам едно питане някои да е слагал компресор на такав тип двигател или да е наясно за какво става вапрос.Дочувам от тук от там за това ама искам малко по конкретана информация.Каде в Пловдив мога да сложа знам че не е много евтино но сам се решил да действам.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компресор за Браво 1.6 16V.
Collapse
X
-
Re: Компресор за Браво 1.6 16V.
mufa_bg написа:Имам едно питане някои да е слагал компресор на такав тип двигател или да е наясно за какво става вапрос.Дочувам от тук от там за това ама искам малко по конкретана информация.Каде в Пловдив мога да сложа знам че не е много евтино но сам се решил да действам.Благодаря предварително.
-
sUkI
-
sUkI
Колега,по-хубаво си вземи едно HGТ и тогава мисли за такива неща...какво ще изтезаваш това 1.6...
Коментар
-
6ma7ka7a написа:А ако сложиш на HGT-то турбо...?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Ако слоя на 1.6 компресор ХГТ-то ще го издуха без да се обийдате ама по паржона`ални разгожори с хора които разбират компресор с 4ип на 1.6 о4акжаме кам 160 кон4ета.Паржата стапка се пражи с краq на тазио седмица слагам 4ипа.Днес мислq да посетq срешатат за паржи пат и да споделим мнениq.ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
mufa_bg написа:Ако слоя на 1.6 компресор ХГТ-то ще го издуха без да се обийдате ама по паржона`ални разгожори с хора които разбират компресор с 4ип на 1.6 о4акжаме кам 160 кон4ета.Паржата стапка се пражи с краq на тазио седмица слагам 4ипа.Днес мислq да посетq срешатат за паржи пат и да споделим мнениq.Power Under Pressure
Коментар
-
@mufa_bg (с jorko сме писали едновременно)Колега, чипа е просто друг софтуер за управление на двигателя. Като сложиш компресор със сигурност ще трябва да се промени и управлението на двигателя - най-малко ще трябва да се пръска повече гориво. Ти ще сложиш чип на атмосферна кола. Този чип (софтуер) е направен за атмосферен двигател. Като сложите компресора, ще трябва пак да се правят корекции по софтуера, т.е. дург нов чип.Иначе ще е интересно браво с компресор. Най-искрено ти желая успех и поздравления за ентусиазма.
Коментар
-
Колеги знаете ли каква колqма разлика има мейду компресор и турбокомпресор.А за 4ипа искам да жидq се га колата как ще седи сега на патq.И не е нийно да се сменq целиq 4ип а само да се опражqт настоиките.ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
mufa_bg написа:Колеги знаете ли каква колqма разлика има мейду компресор и турбокомпресор.А за 4ипа искам да жидq се га колата как ще седи сега на патq.И не е нийно да се сменq целиq 4ип а само да се опражqт настоиките.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар