Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компресор за Браво 1.6 16V.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Компресор за Браво 1.6 16V.

Имам едно питане някои да е слагал компресор на такав тип двигател или да е наясно за какво става вапрос.Дочувам от тук от там за това ама искам малко по конкретана информация.Каде в Пловдив мога да сложа знам че не е много евтино но сам се решил да действам.Благодаря предварително.
    ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
    Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Re: Компресор за Браво 1.6 16V.

mufa_bg написа:
    Имам едно питане някои да е слагал компресор на такав тип двигател или да е наясно за какво става вапрос.Дочувам от тук от там за това ама искам малко по конкретана информация.Каде в Пловдив мога да сложа знам че не е много евтино но сам се решил да действам.Благодаря предварително.
    колега първо нагласи 6-7 бона и тогава тарси майстор дето може даго направи.

Коментар

Ето ти го майстора!http://www.madness-motorsport.com/

Коментар

Колега аз на там съм се запатил.А за парите нqма да са чак толкожа около 3 хилки е :D

Коментар

И колега аз не искам турбокомпресор а само компресор, ако ме разбираш турбото е към 6-7

Коментар

Колега,по-хубаво си вземи едно HGТ и тогава мисли за такива неща...какво ще изтезаваш това 1.6...

Коментар

Ванчоооо , внимавай какво говориш ей !Айде кажими какво означава да ИЗТЕЗАВАШ 1.6 16V...?А ти наясно ли си , че ако се сложи на Браво 1.6 ТУРБО язък за HGT-то .....!

Коментар

А ако сложиш на HGT-то турбо...?
                Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
                  А ако сложиш на HGT-то турбо...?
                  ...язък за парите хвърлени за турбото по 1.6-цата
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

впускай се в приключението. Така е по - интересно иначе няма тръпка.
                    Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Ако слоя на 1.6 компресор ХГТ-то ще го издуха без да се обийдате ама по паржона`ални разгожори с хора които разбират компресор с 4ип на 1.6 о4акжаме кам 160 кон4ета.Паржата стапка се пражи с краq на тазио седмица слагам 4ипа.Днес мислq да посетq срешатат за паржи пат и да споделим мнениq.

Коментар

mufa_bg написа:
                        Ако слоя на 1.6 компресор ХГТ-то ще го издуха без да се обийдате ама по паржона`ални разгожори с хора които разбират компресор с 4ип на 1.6 о4акжаме кам 160 кон4ета.Паржата стапка се пражи с краq на тазио седмица слагам 4ипа.Днес мислq да посетq срешатат за паржи пат и да споделим мнениq.
                        а аз си мисля че си нямаш идея какво и как се прави , щото сега слагаш чипа ????за какво слагаш чи който ще изхвърлиш след това ???нали след компресора , се слагат още малко електроники покрай екуто и после то се нуждае от ремап а за 7-8 бона не са такива цифрите колекторите са около 600 генерациите и те около 600-700 лева турбината ( според зависи , дали ще е нова и или 2 ръка )турбо пътища и кулер около 500 лева останалото са , кранчета блоуофф, малсенни магистрали , маслен радиартор и , малко дреболии и електрониката
                        Power Under Pressure

Коментар

@mufa_bg (с jorko сме писали едновременно)Колега, чипа е просто друг софтуер за управление на двигателя. Като сложиш компресор със сигурност ще трябва да се промени и управлението на двигателя - най-малко ще трябва да се пръска повече гориво. Ти ще сложиш чип на атмосферна кола. Този чип (софтуер) е направен за атмосферен двигател. Като сложите компресора, ще трябва пак да се правят корекции по софтуера, т.е. дург нов чип.Иначе ще е интересно браво с компресор. Най-искрено ти желая успех и поздравления за ентусиазма.
                          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Колеги знаете ли каква колqма разлика има мейду компресор и турбокомпресор.А за 4ипа искам да жидq се га колата как ще седи сега на патq.И не е нийно да се сменq целиq 4ип а само да се опражqт настоиките.

Коментар

mufa_bg написа:
                              Колеги знаете ли каква колqма разлика има мейду компресор и турбокомпресор.А за 4ипа искам да жидq се га колата как ще седи сега на патq.И не е нийно да се сменq целиq 4ип а само да се опражqт настоиките.
                              Колега без да се обиждаш ,ама наистина незнаеш какво правиш Да,разлика има и то голяма между механичен компресор и турбокомпресор и то е в полза на втория.Въобше не се надявай да изкараш от мотор 103 коня ,160 след монтажа на вентиалтора,да не говорим че трябва са се подменят и някои възлови детайли по мотора и електрониката.Само ще ти загатна за бутала,МАП сензор и т.н. По въпроса за чипа който ще поставяш сега,ами не очаквай да усетиш нещо,да не говорим за "стоене" на пътя.
                              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Working...
                              X