Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спортен филтър фиат купе 1.8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спортен филтър фиат купе 1.8

Здравейте колеги, бих изкал да се консултирам с вас нещо! Сложих спортен филтър и сега като дам рязко газ се забъква за секунда -2 и после се отпушва все едно сместа е по-бедна и това е логично заради по-голямата пропускливост на филтъра и повечето кислород. Та, аз си мисля за корекций в дебитомера. Възможно ли е да има времеконстанта избрана за нармалния въздушен поток и на този да не може да отреагира бързо??? Та... нека пишат вещи по електрониката или опитни с този въпрос!!!!!
    coupe 1,8 16V

Погледни дали филтъра не смуче топъл въздух от двигателя , че понякога така става Иначе кажи и каква марка е .
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

не не смуче, поставил съм го на мястото на кутията за орегиналния филтър, а марката performance.... добре де хора един ли няма който да е слагал филтър и да се е натъкнал на това явление явно ще се пита в Опел и VW форумаааа...
      coupe 1,8 16V

Коментар

Аз съм с спортен филтър но несъм забелязал такова нещо освен при студен двигател го имам подобен ефект. Трябва да пробвам за да ти кажа съ сигурност как е при загрял двигател.
        Обичам си работата.

Коментар

!

Александър1982 написа:
          не не смуче, поставил съм го на мястото на кутията за орегиналния филтър, а марката performance.... добре де хора един ли няма който да е слагал филтър и да се е натъкнал на това явление явно ще се пита в Опел и VW форумаааа...
          Колега, и аз имам спортен филтър но не съм усетил нещо подобно. Има малко затихване но то е в много ниските обороти и не винаги.П.П. А при загрял двигател, ми се струва че върви още по-добре. И моя филтър е в кутията на мястото на оригиналния!!!
          EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
          Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
          ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
          Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

ОК благодаря колеги, може би тогава си е от филтъра или нещо става с дебитомера...в което се съмнявам.аз си върнах фабричния...
            coupe 1,8 16V

Коментар

Аз съм със спортен филтър от 2 години и не съм имал проблем нито с дебитомера, нито с каквото и да е било произлязло от смяната на оригиналния.Не си мисли, че колата ще се промени с поставяне на такъв филтър,освен звука.Аз лично съм го сложил защото ми е по-лесно да го сваля ,изпера и пак да го поставя,отколкото да разглобявам кутии и да го сменям през 10000 км
              COUPE 1.8 16V
              Volvo XC90 T6

Коментар

и при мене има 2-3 секундно забавяне и изведнъж все едно се отпушва и направо се побърква
                Fiat Punto Sportnig 1.2 86 HP вече 86 +

Коментар

може би е от самия филтър..... аз не обърнах внимание на марката....всичко е менте у таа държава.Колеги Tuz4eto и NPD какви са вашите? може би моя и на Tuz4eto са боклуци
                  coupe 1,8 16V

Коментар

еми моя е Yed racing и би трабвало да е добър ...
                    Fiat Punto Sportnig 1.2 86 HP вече 86 +

Коментар

Ами моят е K&N.Подарък ми е от САЩ, така че може и да не е менте. Но не е кой знае каква разликата.
                      COUPE 1.8 16V
                      Volvo XC90 T6

Коментар

коелги аз имах същия проблем с "балбукането" преместих филтъра но несе промени. смених кабели и имаше малко подобрение, смених лампда сонда и всичко си дойде на мястото.

Коментар

да го разбирам като признак че е тръгнала ли?а добре Ок сменил си я....как се държи сега колата? карал ли си я със орегиналния филтър и сменена сонда? има ли разлика от преди да сложиш спортния и да я смениш?щото ми се струва че купенцето ми не върви както трябва...,може да си въобразявам
                          coupe 1,8 16V

Коментар

аз нянам проблеми моя филтър е от пазара за 13 лева :D ма голем звук вади
                            Прикачени файлове

Коментар

Working...
                            X