Здравейте колеги, бих изкал да се консултирам с вас нещо! Сложих спортен филтър и сега като дам рязко газ се забъква за секунда -2 и после се отпушва все едно сместа е по-бедна и това е логично заради по-голямата пропускливост на филтъра и повечето кислород. Та, аз си мисля за корекций в дебитомера. Възможно ли е да има времеконстанта избрана за нармалния въздушен поток и на този да не може да отреагира бързо??? Та... нека пишат вещи по електрониката или опитни с този въпрос!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортен филтър фиат купе 1.8
Collapse
X
-
!
Александър1982 написа:не не смуче, поставил съм го на мястото на кутията за орегиналния филтър, а марката performance.... добре де хора един ли няма който да е слагал филтър и да се е натъкнал на това явление явно ще се пита в Опел и VW форумаааа...EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Аз съм със спортен филтър от 2 години и не съм имал проблем нито с дебитомера, нито с каквото и да е било произлязло от смяната на оригиналния.Не си мисли, че колата ще се промени с поставяне на такъв филтър,освен звука.Аз лично съм го сложил защото ми е по-лесно да го сваля ,изпера и пак да го поставя,отколкото да разглобявам кутии и да го сменям през 10000 кмCOUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
да го разбирам като признак че е тръгнала ли?а добре Ок сменил си я....как се държи сега колата? карал ли си я със орегиналния филтър и сменена сонда? има ли разлика от преди да сложиш спортния и да я смениш?щото ми се струва че купенцето ми не върви както трябва...,може да си въобразявамcoupe 1,8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар