много добре много добре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да покаже как се закрепя тази конзола за колонката!
Collapse
X
-
alvanovo написа:супер е станаломного добреблагодаря и за личното съобщениевече ще си сложа и азсамо тези стойки, които ги продават за тройка уреди как точно се закрепят за колонката, нещо маха ли се от неяза марея ще стане лиAlfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
sUkI
Seicento Sporting Abarth написа:alvanovo написа:супер е станаломного добреблагодаря и за личното съобщениевече ще си сложа и азсамо тези стойки, които ги продават за тройка уреди как точно се закрепят за колонката, нещо маха ли се от неяза марея ще стане ли
Коментар
-
sUkI написа:Seicento Sporting Abarth написа:alvanovo написа:супер е станаломного добреблагодаря и за личното съобщениевече ще си сложа и азсамо тези стойки, които ги продават за тройка уреди как точно се закрепят за колонката, нещо маха ли се от неяза марея ще стане лиФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:sUkI написа:Seicento Sporting Abarth написа:alvanovo написа:супер е станаломного добреблагодаря и за личното съобщениевече ще си сложа и азсамо тези стойки, които ги продават за тройка уреди как точно се закрепят за колонката, нещо маха ли се от неяза марея ще стане лиAlfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
Seicento Sporting Abarth написа:alvanovo написа:sUkI написа:Seicento Sporting Abarth написа:alvanovo написа:супер е станаломного добреблагодаря и за личното съобщениевече ще си сложа и азсамо тези стойки, които ги продават за тройка уреди как точно се закрепят за колонката, нещо маха ли се от неяза марея ще стане лиФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
почти съм решил да сложа уреди за налягане и температура на маслотоинтересува ме какви са размерите на резбите на двете тапи монтирани до самия маслен филтър на дигателянали там ще си сложа двата датчика - за температура и наляганеи дали трябва да се правят преходници ако датчиците са от ладамоя двигател е 1,8 бензина на колегата е 1,9 турбо дизелрешили сме да не ползваме адаптор от сайтовете за тунинг, за да не слагаме излишни детайли в този възелили има и друг идеи?Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:почти съм решил да сложа уреди за налягане и температура на маслотоинтересува ме какви са размерите на резбите на двете тапи монтирани до самия маслен филтър на дигателянали там ще си сложа двата датчика - за температура и наляганеи дали трябва да се правят преходници ако датчиците са от ладамоя двигател е 1,8 бензина на колегата е 1,9 турбо дизелрешили сме да не ползваме адаптор от сайтовете за тунинг, за да не слагаме излишни детайли в този възелили има и друг идеи?Alfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
alvanovo написа:дали не е по-добре да си вземем стойки за таблотосамо да им намеря подходящо мястоаз всъщност искам само температура на маслото да си сложано дали ще пасне хоризонталната основа на стойката на малко извитите форми на таблотоняма ли да се получат хлабинис бизцветен силикон мога ли да я залепяAlfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
днеси аз си сложих уреди за налягане и температура на маслотомного съм доволенкарах, но не многокато се кара 100-120 температурата е около 70,като засиля до 5000 оборота по-дълго вдига до 80-85налягането като запаля студено е 4-5загряла ан празен ход 1,5с по-високи обороти 3-5Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:днеси аз си сложих уреди за налягане и температура на маслотомного съм доволенкарах, но не многокато се кара 100-120 температурата е около 70,като засиля до 5000 оборота по-дълго вдига до 80-85налягането като запаля студено е 4-5загряла ан празен ход 1,5с по-високи обороти 3-5Alfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар