Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой да покаже как се закрепя тази конзола за колонката!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вече завърших всичко. Остана поставянето на адаптерите за датчиците на маслото и водата и прекарването на кабелите до под предния капак. :D Много скоро ще пусна и снимки , стига да разбера що ми се бъгва връзката между телефона и компютъра с блутуута.
    Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Ето и обещаните снимки

Коментар

Супер,супер и аз имам такава конзолка обаче ми е тясна и незнам как да я сложа

Коментар

А тия уредчета какво точно ти измерват ? Защото аз съм си мислил да си сложа някакви но освен волтметър, температура на маслото и налягане на масло друго не ми идва на на ум ? (изброените до тук са леко безмислени де ама ....)
          кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

Seicento Sporting Abarth написа:
            Отделно са ама са по 60 мм. гадинките и конзолата им е с поне 3 см по-широка от оригиналната на сейчентото Сега трябва да търся някой дето се занимава със стъкломати и да правя нещо по размер.Добре поне че си идват със собствени стойки и датчици в комплекта Най-вероятно тая конзола ще иде в боклука щото не ми върши работа- няма и как да се изреже отстрани, има само 4 мм. борд и е вдигната нагоре към уреда вертикално.
            уредите не са ли с диаметър 53мми имат ли стойки, на които могат да се закрепят без да се ползват други такива стойки
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Seicento Sporting Abarth написа:
              Вече завърших всичко. Остана поставянето на адаптерите за датчиците на маслото и водата и прекарването на кабелите до под предния капак. :D Много скоро ще пусна и снимки , стига да разбера що ми се бъгва връзката между телефона и компютъра с блутуута.
              от къде взе адапторите за датчиците?

Коментар

аз имам един адаптор двойка черен за 53мм ама немога да го сложа...

Коментар

sUkI написа:
                  адаптора какво означава? преходник в който се навива датчика за маслото и се поставя до масления филтър ли?

Коментар

Не,аз говорех за самата конзолка.Иначе тези адаптори за датчиците ги продават в topspeed

Коментар

Трите уреда са волтметър, температура на охлаждаща течност и налягане на маслото. На мен ми бяха нужни, защото заводско има само сигнални лампи.Има уреди с различен диаметър - 53мм, 60 мм и т.н. Колегата Suki ви е казал вече откъде.....Проблема с поставянето е в конзолата - на повечето коли съм виждал сложени единични стойки захванати с разни самонарезни винтове и т.н. -абе грозна работа. Най - добрият вариант е цяла отливка с джобовете, защото после ако някой иска да го махне няма проблем!На няколко пъти вече ме питат по кръстовищата - Ама колата наистина ли има турбо?И даже не изчакват да им кажеш че няма!?! Викат - Смятай тва дребното как ша бяга с турбото! Няма турбо а и незнам защо си мислят , че като има поставени уреди допълнително трябва на 100 % да има турбо?Ама ми харесва да им гледам опулените физиономии Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Коментар

sUkI написа:
                        Що не можеш Ванка? дай снимки и даваме идея! Луд умора няма - само се поти !

Коментар

Даи да видим от вътре как е
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Дай да видим като цяло как е станал мъника

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                            ex:Opel Kadett 1.3
                            ex:Fiat 125p
                            ex:Москвич 412

Коментар

Ами снимките са малко кофти , снимани са с телефон- нямам апарат. Цветовете нощем нямат нищо общо с това на снимката, но с телефона така излизат.

Коментар

МНоо арно
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X