Вече завърших всичко. Остана поставянето на адаптерите за датчиците на маслото и водата и прекарването на кабелите до под предния капак. :D Много скоро ще пусна и снимки , стига да разбера що ми се бъгва връзката между телефона и компютъра с блутуута.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да покаже как се закрепя тази конзола за колонката!
Collapse
X
-
sUkI
-
Seicento Sporting Abarth написа:Отделно са ама са по 60 мм. гадинките и конзолата им е с поне 3 см по-широка от оригиналната на сейчентото Сега трябва да търся някой дето се занимава със стъкломати и да правя нещо по размер.Добре поне че си идват със собствени стойки и датчици в комплекта Най-вероятно тая конзола ще иде в боклука щото не ми върши работа- няма и как да се изреже отстрани, има само 4 мм. борд и е вдигната нагоре към уреда вертикално.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Seicento Sporting Abarth написа:Вече завърших всичко. Остана поставянето на адаптерите за датчиците на маслото и водата и прекарването на кабелите до под предния капак. :D Много скоро ще пусна и снимки , стига да разбера що ми се бъгва връзката между телефона и компютъра с блутуута.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
sUkI
-
sUkI
Коментар
-
Трите уреда са волтметър, температура на охлаждаща течност и налягане на маслото. На мен ми бяха нужни, защото заводско има само сигнални лампи.Има уреди с различен диаметър - 53мм, 60 мм и т.н. Колегата Suki ви е казал вече откъде.....Проблема с поставянето е в конзолата - на повечето коли съм виждал сложени единични стойки захванати с разни самонарезни винтове и т.н. -абе грозна работа. Най - добрият вариант е цяла отливка с джобовете, защото после ако някой иска да го махне няма проблем!На няколко пъти вече ме питат по кръстовищата - Ама колата наистина ли има турбо?И даже не изчакват да им кажеш че няма!?! Викат - Смятай тва дребното как ша бяга с турбото! Няма турбо а и незнам защо си мислят , че като има поставени уреди допълнително трябва на 100 % да има турбо?Ама ми харесва да им гледам опулените физиономии Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Alfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар